Kecskeméti bébiételt adtok a babának a hozzátáplálás elején? Csak a hozzáadott cukor miatt kérdezem. Melyik gyártmányt adjátok?
Tudomásom szerint a 4 hónapos Kecskeméti bébiételek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott dolgot, cukrot sem. A gyümölcsök természetes cukortartalmát használják fel.
Én kezdetekben Kecskeméti és Univeres bébiételt adtam a fiamnak, a későbbiekben már Hippeset, Hamanekeset is. A fiam ezeket szerette.
De az ár miatt inkább a Kecskemétit.
Első válaszoló vagyok, most néztem meg a fiam bébiételeit, kezembe akadt egy és rá van írva, hogy tartalmaz cukrot. Pedig valahol olvastam, hogy nem, de akkor lehet hogy nem erről, tévedtem.:)
De szerintem nem akkora mértékben tartalmaz, hogy ne lehessen adni.
Én a kisfiamnak 4 hónapos kora óta adok bébiételt, amiket leírtam és közepesen táplált, egyáltalán nem elhízott és minden rendben van vele.
Egyébként úgyis azt fogja enni a babód, ami majd ízlik neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!