Szerintetek is rossz Anya vagyok?
Ma délután barátnőmmel és 10 hónapos gyerekeinkkel sétáltunk.
Kisfiam szomjas lett: kicsit megdöntöttem a babakocsit és kezébe adtam a cumisüveget, hogy igyon.(Tud már egyedül inni.)
Úgy, hogy közben állt a babakocsi, nem toltam.
Megvártam míg iszik, majd tovább mentünk.
Erre barátnőm megjegyezte, hogy a facebook-on a "szeretem a gyerekem" oldalon egy hasonló kép alatt (ahogy a fiam is ivott)kommentekben az ilyen anyukákat mennyire elítélik.
Pl. az ilyen nem nevezhető anyának, aki nem bírja megitatni a gyerekét. Két évesen is fogni kell a cumisüveget vagy csőrös poharat amikor iszik a gyerek, mert egy szülőnek ez a dolga.
Azzal én sem értek egyet, amikor újszülötteknek vagy önállóan inni nem tudó babának kitámasztják a cumisüveget.
Nektek erről mi a véleményetek?
Talán nem véletlen, hogy a "gerinctelen" és az "alaktalan" szavak jutnak eszedbe. Mindenki magából... :o)
Büszke lehetsz magadra, ha nem a kisgyereknek mondtad, hanem az anyjának. A kettő nem sokban különbözik egymástól. Beleestél a saját csapdádba: Nem bírod megemészteni, hogy senki nem osztja a véleményedet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!