Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húsvétra 1év4hónapos baba...

Húsvétra 1év4hónapos baba mellé nyulat venni? Véleményekre lennék kiváncsi. Venne valaki ennyi idős baba mellé törpenyulat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt kutyám, most macskám van. Barátnőm nyulát én ápolom, ha ő elutazik, hát alig várom, hogy hazajöjjön. Elvileg szobatiszta, de ha egy bogyó van az alomban, már nem megy bele. Évente többször vedlik, ez mondjuk ok, a macskám is, könnyen felporszívózható, de a szénáját mindenhová szétszórja, az már nehezebben.

Szóval, nem vagyok egy lusta ember, takarítok szívesen az állataim után, de nem, soha nem vennék nyulat. (Ünnepre meg főleg nem.)

2012. márc. 20. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem vennék. egyrészt csóró nyúl ki lenne szolgáltatva másrészt még kicsi hozzá a baba.
2012. márc. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!