Elmondanátok a véleményeteket erről az esetről?!
Itthon nálunk a 2 éves kisfiam nem kaphatja meg a kezébe a gyerekfogkrémet,mert kinyomja és megeszi(szerintem ez normális)de amikor itt van anyukám akkor odaadja neki a szemem láttára pedig kérem hogy ne adja!
Anyukám szerint én vagyok a nem normális hogy nem adom neki oda és hogy ő ha akarja odaadhatja.
De a gyerek sajnos ezt kifogja használni,engem fog hülyének nézni,vagy tévedek?!
Neked van igazad.
Vannak alapvető szabályok, amiket ha tetszik, ha nem be kell tartani. Egy két éves mindig mindent akar. (Fogkrém, mustár, wc-kefe, konnektor buzerálás, wc-be mászás, kuka kipakolása.... )Mi vagyunk a felnőttek, nekünk kell eldönteni, hogy mi az, amivel játszat, és mivel nem. A fogkrém nem ez a kategória. Ha késsel akarna rohangálni a mama azt is odaadná, mert az unoka akarja?!
Lehet, hogy tudatosítanod kellene anyukádban, hogy amit csinál, azzal csak neked árt. Ne úgy kényeztesse az unokát, hogy partner a rosszalkodásban.
èn mindig nagymama párti vagyok, mert az anyukák sokszor túloznak, de ebben az esetben én sem engednék.
Otthon nincs fogkrémezés, a nagyinál meg csináljon amit akar. A gyerek hamar megtanulja mit szabad otthon mit a nagyinál és hogy ez a kettö nem ugyan az.
Szóval mond meg anyukádnak hogy náluk adjon fogkrémet ha akar, ott neki kell nemet mondani, vagy feltörölni, de nálatok nem. Rejtsd el a fogkrémet és ennyi.
Mivel én soha nem adtam a kezébe így eszébe sem jut kérni.
Nem adhatja senki egy 2 éves gyerek kezébe a fogkrémet.Ez nem játék, ez nem kóstolnivaló. A szülő, nagyszülő mossa meg a fogát.
Az anyukád pedig szoktassa úgy a gyermeket, ahogy Te teszed.
De akkor miért gondolja azt anyuk hogy én vagyok a hülye?!
Miért nem érti meg amit mondok hogy nem is csak a fogkrémről van szó hanem arról h lassan a gyerek engem fog semmibe venni ha ezt csinálja?!
Ha ti megértitek akkor ő miért nem?Azt mondja nem fog a sarokba ülni meg utasításokat betartani...dehát itt nem is erről van szó hanem arról hogy az van amit anya mond mert nem véletlen találom ki ezeket a "szabályokat"!
Most én vagyok az idegbeteg mert mertem szólni és menjek el kivizsgáltatni magam....úristenem:(
Most úgy fognak hazamenni(anyu+új férje)hogy én vagyok az idegbeteg és hogy a gyereket sem engedem látni,meg még ilyen és ehhez hasonló képtelenségek.Pedig ilyenről szó sem volt hogy ne engedném látni...
Miért ilyen????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!