Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki mondja el nekem, hogy...

Valaki mondja el nekem, hogy az anyukák 90%-a miért beszél a babájáról többesszám első személyben?! Én is anya vagyok, de eszembe sem jut.

Figyelt kérdés
pl. 6 hetesek vagyunk, 68-as ruhát hordunk, jön a fogunk stb.
2012. márc. 20. 12:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekem röhöghetnékem van ha vki így beszél!Van egy ismerősöm,néha alig tudom visszafogni magam.Főleg mikor ecsetelte h pukiztunk ma jó nagyokat,összef*stuk magunkat rendesen, büfikéztünk:D:DWáááá...kész..én sosem beszéltem így,olyan értelmetlen.Ja meg a megszülettünk,jön a fogunk(??),stb..._:D
2012. márc. 20. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Én nem beszéltem így, de nem is idegesített, egész addig, míg egy a környezetemben lévő APUKA!!!! nem kezdte el ezt nyomni.

Azóta a falra mászom, ha meghallom, h bekaksiztunk, éjszaka fájt a pocakunk és társai...

2012. márc. 20. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

A férjem beszél így. Utálom, idegesít, de sosem szóltam rá. Hál Istennek már kezdi elhagyni, de még így is sokszor T/1-ben beszél.

Ja, és hogy miért? Fogalmam sincs...

2012. márc. 20. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

"éjjel már nem szopunk"ezen hatalmasat röhögtem:D és apuka mit szól ehhez?:D

Amúgy én igyekszem tudatosan kerülni,h így beszéljek.Néha úgy sikerül,de az valóban nagyon ritka...Nekem is van ismerős anyuka,aki így beszél,de neki meg ez a természetes.Én igyekszem úgy kezelni a gyereket,h bár összetartozunk,ő külön személy.Bár volt,h jött a fogunk,és szenvedtünk(nekem a bölcsesség,neki meg 2metsző:))

Lépj túl rajta,ne tedd szóvá,tök fölösleges..

2012. márc. 20. 13:35
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Senkit nem akarok megbántani, de engem is a hideg ráz tőle.

Imádom a Kisfiamat, de Ő külön egyéniség. Az ő foga jön, az enyém nem, ő 80-as ruhát hord, én M-est, ő bekakál, én már nem:)

2012. márc. 20. 13:35
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Minap egy néni megkérdezte az utcán,hogy "biliztek már?"

Erre én csak annyit mondtam,hogy én már leszoktam,Ő meg még nem szokott rá:D

Kikerekedett a szeme :)

Engem piszkosul idegesít ha valaki így beszél...

2012. márc. 20. 13:55
 17/21 sumergo ***** válasza:
76%
Én nem beszélek így, kivéve, ha a kislányomnak mondom, hogy például: Megyünk locsizni. De nem mondom, hogy bekakiltunk, és társai. Ennek ellenére nem idegesít, ha más így beszél, nem foglalkozom vele (másnak se kéne!)!
2012. márc. 20. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom de viccesen hangzott a múltkori beszélgetésem a rendelőben,mikor egy nagyon lelkes anyuka érdeklődött a következőképpen: Szoptok vagy tápszeresek vagytok?Van már fogatok?Voltatok már betegek?

Nem használom,max a kisfiamnak mondom,gyere megyünk enni,pelust cserélünk,meg mossuk a fogadat,felöltözünk.De csak a kisfiamnak mondom,amúgy E/2ben beszélek róla.

2012. márc. 20. 14:29
 19/21 sumergo ***** válasza:
62%
Még annyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy még jó, hogy nem kell mindenkinek megfelelni, mert nem nevezhetnénk a babánkat Pocaklakónak, Mazsolának, nem beszélhetnénk így, mint fentebb részletezett, és még ezer másik dolgot sem mondhatnánk, csinálhatnánk, mert van olyan, akinek az nem tetszik. Igen, néha humoros, néha megbotránkoztató amit más tesz, de nem kellene mindenkit kritizálni, csak mert "nekem nem tetszik", vagy "nekem eszembe sem jut".
2012. márc. 20. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Én nem mindent mondok így de van ami csak így jön a számra........ Most komolyan, titeket csak ilyenek foglalkoztatnak???? Miért nem lehet valami értelmeset kérdezni? Valami hasznosat hisz ez a GYIK..... Hahóóó!
2012. márc. 20. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!