Valaki mondja el nekem, hogy az anyukák 90%-a miért beszél a babájáról többesszám első személyben?! Én is anya vagyok, de eszembe sem jut.
Én nem beszéltem így, de nem is idegesített, egész addig, míg egy a környezetemben lévő APUKA!!!! nem kezdte el ezt nyomni.
Azóta a falra mászom, ha meghallom, h bekaksiztunk, éjszaka fájt a pocakunk és társai...
A férjem beszél így. Utálom, idegesít, de sosem szóltam rá. Hál Istennek már kezdi elhagyni, de még így is sokszor T/1-ben beszél.
Ja, és hogy miért? Fogalmam sincs...
"éjjel már nem szopunk"ezen hatalmasat röhögtem:D és apuka mit szól ehhez?:D
Amúgy én igyekszem tudatosan kerülni,h így beszéljek.Néha úgy sikerül,de az valóban nagyon ritka...Nekem is van ismerős anyuka,aki így beszél,de neki meg ez a természetes.Én igyekszem úgy kezelni a gyereket,h bár összetartozunk,ő külön személy.Bár volt,h jött a fogunk,és szenvedtünk(nekem a bölcsesség,neki meg 2metsző:))
Lépj túl rajta,ne tedd szóvá,tök fölösleges..
Köszönöm a válaszokat!
Senkit nem akarok megbántani, de engem is a hideg ráz tőle.
Imádom a Kisfiamat, de Ő külön egyéniség. Az ő foga jön, az enyém nem, ő 80-as ruhát hord, én M-est, ő bekakál, én már nem:)
Minap egy néni megkérdezte az utcán,hogy "biliztek már?"
Erre én csak annyit mondtam,hogy én már leszoktam,Ő meg még nem szokott rá:D
Kikerekedett a szeme :)
Engem piszkosul idegesít ha valaki így beszél...
Nem tudom de viccesen hangzott a múltkori beszélgetésem a rendelőben,mikor egy nagyon lelkes anyuka érdeklődött a következőképpen: Szoptok vagy tápszeresek vagytok?Van már fogatok?Voltatok már betegek?
Nem használom,max a kisfiamnak mondom,gyere megyünk enni,pelust cserélünk,meg mossuk a fogadat,felöltözünk.De csak a kisfiamnak mondom,amúgy E/2ben beszélek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!