Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen popsikrémet használtok?

Ti milyen popsikrémet használtok?

Figyelt kérdés
Általánosságban, pelenka alá, mikor pelust cseréltek a picinél. (Nem mikor pirosodik, hanem alap bőrápolásra) Gyógyszertárit? Úgy tudom, hogy abból is van többfajta (Unguentum infantum, Unguentum neonatrium, vaniliás popsikenőcs--> nem tudom ezek ugyanazok másnéven v teljesen mások..?) vagy esetleg más egyéb multisat? (Johnsons, Bephanten..stb)Melyik vált be?

2012. márc. 19. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Unguentum infantum vagy Sudocream. Az előzőből még van itthon 1,5 dobozzal, de ha elfogy, maradok a Sudocreamnél.
2012. márc. 20. 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárit. Ha kiporosodik,akkor Bepanthen. Elég érzékeny bőrű a lánykám, 9 hónapos.
2012. márc. 20. 07:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Sokáig gyógyszertárit használtunk, de sokszor nem volt rendesen kikeverve és szúrós darabkás volt, így inkább váltottam.Én Hipp popsikrémet nagyon szeretem, ha kipirosodik, akkor a Sudokrémet használom. Én is imádom az illatát is!
2012. márc. 20. 08:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekünk a gyógyszertári nem vált be, kipirosodott a popsija amikor azt kezdtük használni... aztán váltottunk sudocremre és ez nagyon bevált!
2012. márc. 20. 09:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Naturland Popsivédő krémet használunk kezdetektől fogva.
2012. márc. 20. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:

gyógyszertári vagy sudocream!

Sokat próbáltunk,gyakorlatilag nekünk mindegyik jó volt,de a fenti kettő,az ami takarékos is.A gabi,neogranormon hiába jó,de nem takarékos (pedig imádom az illatukat) ahogy a bepanten sem.

2012. márc. 20. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
neogranormon
2012. márc. 20. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Frezidermes babakrém!

A sudo egy kalap túrót nem ér konkrétan.

A babakrém 3 hónapig kitart, mert kevés kell belőle, és míg az említett krémben 20%a cinkoxcid, ebben csak 3% !!!

Nekem ekcémám szokott lenni télen, én arra is azt használom, és a baby popója is tök szép.

Csak akkor kenem már babakrémmel, ha kipirosodik épp, egyébként meg pelenkázásnál folyékony hintőport kenek egy keveset.

Én azt vallom, h nem kell terhelni a baba bőrét, ha az nem igényli vmi miatt, és a gyógyszertári cuccok már tele vannak olyan anyagokkal ami igen is sok a babának.

(biológus vagyok...talán ez a baj:))

2012. márc. 20. 14:19
 19/20 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat!! :)
2012. márc. 20. 21:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Szió,

én is frezis babakrémet használok, mert gazdaságos, illetve nem utolsó szempont, hogy gyógynövényes!

Én a kezemre is ezt használom télen, mert nagyon durván ki tud száradni a hidegtől...

2012. máj. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!