Anyukák! Valakinek hasonló? Mióta megszültem azóta iszonyatos derékfájással küzdök. Mindig érzem, hogy fáj, még el is viselhető, de hajolni sokáig egyáltalán nem tudok mert borzalmas fájdalmaim vannak akkor.
Egyébként 4 hónapja szültem császárral és el sem bírom képzelni miért van ez azóta.
Van valami ötletetek esetleg tapasztalatotok ez ügyben?
9. vagyok.
A csontkovácsnál semmi nem fájt! Voltak "kellemetlenebb" részek, de minden kibírható. Ha nem bírod a ropogó csontokat, akkor viszont gáz. :)
Masszázzsal ellazít és mindent gyorsan és ügyesen csinált.
Mikor kijöttem, azt mondtam a páromnak, hogy ez most nekem minden pénzt megért! Holnap megyek vissza, és utána 2-3 havonta biztos, hogy be fogom iktatni.
A reumatológia egy vicc volt. Közölte a nő, hogy a terhesség és a "gyerekcipelés" miatt van egy kis gerincferdülésem és a nyakcsigolyáim is szét vannak, de hát ez ezzel jár. Adott egy 3 oldalas fénymásolt sz@rt, amin gerinc torna gyakorlatok vannak, hogy azokat csináljam, valamennyit segít. Na erre mondta azt a csontkovács, hogy ha nincsenek helyén a csigolyák és a csontok, akkor semmit nem ér, csak még jobban árt.
Nem kell parázni a csontkovácstól, nem fájdalmas és tényleg megéri!
Nekem még kellemetlen sem volt. Hitetlenkedtem is, hogy pár mozdulattal így meg lehet gyógyítani egy több hónapos derékfájást.
Ne féljetek kipróbálni mert a hagyományos orvoslás erre úgysem kínál megfelelő kezelést, esetleg tünetet csillapít gyógyszerekkel ideig-óráig.
Én meg sem próbáltam orvoshoz menni okulva több ismerősöm hátfájós kálváriájából.
És mégis milyen áron dolgozik egy csontkovács?
Ha itt nem akarjátok leírni,akkor leírhatjátok privátba is!
Nekem pont a szülés után javult meg a derekam :)
Volt egy lovas balesetem, amikor a derekamra estem rá. Akkor még nem volt gyerekem, de a férjemmel laktam. Nem tudtam még magamat sem ellátni, nem hogy a férjemet és a lakást, így egy jó hétre a nyugdíjas anyukámhoz költöztem, hogy ápoljon. Utána szép lassan úgy ahogy helyre jött a dereka, de nem volt a régi. Gyakran fájt, és háton képtelen voltam feküdni. Ha még is úgy aludtam, percek kellettek, mire felálltam, és "bejáródott" a derekam. A terhesség alatt is meg volt ez a fájdalom, de nem rosszabbodott. Nem császárral szültem, de kaptam fájdalom csillapítót a derekamba. (Többször is majdnem elájultam amikor fájásaim voltak, a szülésznő és a férjem úgy szedtek össze.) Amikor beszúrták a tűt szóltam is, hogy volt egy balesetem a derekammal. Két orvos próbálta beszúrni a helyére a tűt, és kb az ötödik szúrásra találták el a helyét. hetekig nagyon érzékeny volt a helye, szinte fájt, de a derék fájásom elmúlt. Sajnos nem teljesen. Amikor túl hajszolom magam, pl takarítással, kerti munkával, akkor bizony napokig fáj. Volt, hogy én is elmentem csontkovácshoz, és tényleg kb 2 alkalom kell, hogy helyre tegyék. Nálunk kb fél óra egy kezelés és 4000 forint volt.
Most 38 hetes terhes vagyok. Ha nem csinálnék semmit, akkor nem fájna a derekam, de folyamatosan pakolászok, takarítok (ma is ablakot mostam és persze függönyt), és leszakad a derekam. Szülés után tuti, hogy meglátogatom a csontkovácsot. Tényleg megéri. Ha bele gondolunk, mennyi idő és pénz, amíg mindenféle gyógyszereket szed az ember, tán még olcsóbb is a csontkovács.
Kicsit recseg-ropog, de nekem még csak nem is kellemetlen, és hűűűűű, de jó utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!