Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Valakinek hasonló?...

Anyukák! Valakinek hasonló? Mióta megszültem azóta iszonyatos derékfájással küzdök. Mindig érzem, hogy fáj, még el is viselhető, de hajolni sokáig egyáltalán nem tudok mert borzalmas fájdalmaim vannak akkor.

Figyelt kérdés

Egyébként 4 hónapja szültem császárral és el sem bírom képzelni miért van ez azóta.

Van valami ötletetek esetleg tapasztalatotok ez ügyben?

2012. márc. 19. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

A csontkovácsnál semmi nem fájt! Voltak "kellemetlenebb" részek, de minden kibírható. Ha nem bírod a ropogó csontokat, akkor viszont gáz. :)

Masszázzsal ellazít és mindent gyorsan és ügyesen csinált.

Mikor kijöttem, azt mondtam a páromnak, hogy ez most nekem minden pénzt megért! Holnap megyek vissza, és utána 2-3 havonta biztos, hogy be fogom iktatni.

A reumatológia egy vicc volt. Közölte a nő, hogy a terhesség és a "gyerekcipelés" miatt van egy kis gerincferdülésem és a nyakcsigolyáim is szét vannak, de hát ez ezzel jár. Adott egy 3 oldalas fénymásolt sz@rt, amin gerinc torna gyakorlatok vannak, hogy azokat csináljam, valamennyit segít. Na erre mondta azt a csontkovács, hogy ha nincsenek helyén a csigolyák és a csontok, akkor semmit nem ér, csak még jobban árt.

Nem kell parázni a csontkovácstól, nem fájdalmas és tényleg megéri!

2012. márc. 20. 10:05
 12/16 SzCJudit ***** válasza:

Nekem még kellemetlen sem volt. Hitetlenkedtem is, hogy pár mozdulattal így meg lehet gyógyítani egy több hónapos derékfájást.

Ne féljetek kipróbálni mert a hagyományos orvoslás erre úgysem kínál megfelelő kezelést, esetleg tünetet csillapít gyógyszerekkel ideig-óráig.

Én meg sem próbáltam orvoshoz menni okulva több ismerősöm hátfájós kálváriájából.

2012. márc. 20. 10:56
 13/16 A kérdező kommentje:

És mégis milyen áron dolgozik egy csontkovács?

Ha itt nem akarjátok leírni,akkor leírhatjátok privátba is!

2012. márc. 20. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
A jövő hét kedden lesz 17 hónapos a kislányom. Császárral szültem én is! Hónapok óta nagyon fáj a derekam. Nekem ugyan ez van, elviselhető, de nem (vagy nehezen)tudok hajolni. Nekem senki nem mondta, hogy a császártól van, de akkor ezekszerint lehet.
2012. márc. 20. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem pont a szülés után javult meg a derekam :)

Volt egy lovas balesetem, amikor a derekamra estem rá. Akkor még nem volt gyerekem, de a férjemmel laktam. Nem tudtam még magamat sem ellátni, nem hogy a férjemet és a lakást, így egy jó hétre a nyugdíjas anyukámhoz költöztem, hogy ápoljon. Utána szép lassan úgy ahogy helyre jött a dereka, de nem volt a régi. Gyakran fájt, és háton képtelen voltam feküdni. Ha még is úgy aludtam, percek kellettek, mire felálltam, és "bejáródott" a derekam. A terhesség alatt is meg volt ez a fájdalom, de nem rosszabbodott. Nem császárral szültem, de kaptam fájdalom csillapítót a derekamba. (Többször is majdnem elájultam amikor fájásaim voltak, a szülésznő és a férjem úgy szedtek össze.) Amikor beszúrták a tűt szóltam is, hogy volt egy balesetem a derekammal. Két orvos próbálta beszúrni a helyére a tűt, és kb az ötödik szúrásra találták el a helyét. hetekig nagyon érzékeny volt a helye, szinte fájt, de a derék fájásom elmúlt. Sajnos nem teljesen. Amikor túl hajszolom magam, pl takarítással, kerti munkával, akkor bizony napokig fáj. Volt, hogy én is elmentem csontkovácshoz, és tényleg kb 2 alkalom kell, hogy helyre tegyék. Nálunk kb fél óra egy kezelés és 4000 forint volt.

Most 38 hetes terhes vagyok. Ha nem csinálnék semmit, akkor nem fájna a derekam, de folyamatosan pakolászok, takarítok (ma is ablakot mostam és persze függönyt), és leszakad a derekam. Szülés után tuti, hogy meglátogatom a csontkovácsot. Tényleg megéri. Ha bele gondolunk, mennyi idő és pénz, amíg mindenféle gyógyszereket szed az ember, tán még olcsóbb is a csontkovács.

Kicsit recseg-ropog, de nekem még csak nem is kellemetlen, és hűűűűű, de jó utána!

2012. márc. 20. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem fél óráért kellett 6000 fizetnem, de úgy érzem, minden pénzt megért!!!!!!
2012. márc. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!