Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy kisbabánk lesz?

Figyelt kérdés

Négy tesztet csináltam,mind pozitív lett.

Boldog vagyok nagyon,de egy kicsit félek is a reakciójától,mert még úgy konkrétan nem terveztük a babát.

Szerintetek hogy mondjam el neki?Ti hogy csináltátok?

2012. márc. 19. 15:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mi együtt teszteltünk, mert már nagyon vártuk a manót.:)így ott volt amikor megcsináltam és rögtön látta az eredményt. Lehet kéne venni egy frappáns képeslapot és beleragasztani az egyik tetszet.

Gratulálok!:)

2012. márc. 19. 15:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék egy kis cipőt vagy kis zoknit, és a laptopjába tenném, hogy amikor felnyitja, azt lássa. De ő neki ha hazaér, az az első, hogy felnyitja a gépét.
2012. márc. 19. 15:40
 3/19 anonim ***** válasza:

Mi együtt teszteltünk, de nálunk más volt a helyzet.

Ha biztos vagy benne akkor érdemes lenne egy kis romantikus fenekét kerekíteni (jujj de hülye leírva). Veszel egy babacipőt becsomagolod és nekiadod (én valahogy mindig így szerettem volna, de az első kettőnél az együtt tesztelés volt...talán a 3.nál :))

Gratulálok!! Az újdonsült apuka meg lehet, hogy kicsit össze lesz zavarodva, de ha nem tinik vagytok akkor nagyon hamar hozzászokik remélhetőleg. Izgi időszak következik :)

2012. márc. 19. 15:41
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Ha nagyon nem terveztétek, esetleg hozd fel este a témát, hogy van egy gyanúd, furán érzed magad, és késik is. Erre fog valamit reagálni. Ezután felvetheted hogy mi lenne, ha csinálnál tesztet, hogy kiderüljön mi a helyzet. Nyilván mondani fogja, hogy csinálj, de ugye elvileg teszted nincs otthon tehát másnap veszel, harmadnap teszt. Addig fogtok tudni beszélni róla, hiszen várni fogja hogy mi lesz. Ez idő alatt húzhatod egy kicsit a baba felé a véleményét, ha esetleg nagyon nem akarná hogy pozitív legyen a teszt. Elmondhatod, hogy milyen jó lenne, ha az lenne, hiszen a baba kettőtök szerelmének gyümölcse, vagy: de jó lenne még egy belőled, csak kicsiben, drágám!

Ha nagyon kiborul a lehetőségtől is, akkor meg ne sokat beszélj róla, majd a teszt után.

2012. márc. 19. 15:41
 5/19 xStefix ***** válasza:
100%

Én vettem anno egy kétdarabos unisex babaruhát és este az ágyunkra tettem a takarója alá. Nem mondom, volt némi sokk, elsőre azt se tudta, mi az:), de aztán sikerült átesni ezen. Igaz, nálunk volt pár nehezítő tényező is... de végülis jól fogadta a dolgot.

Ha olyan típusúnak ismered, ezt is kipróbálhatod. De az is lehet, hogy valami egyszerűbb meglepi jobban működne. Vagy egész egyszerűen elé állsz (persze alkalmas pillanatban) és kedvesen közlöd vele.

2012. márc. 19. 15:42
 6/19 anonim ***** válasza:

Írj neki egy aranyos levelet a baba nevében, és rakd a cuccai közé. Én ezt fogom majd tenni :P

20L

2012. márc. 19. 15:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem, ha kifejezetten nem terveztétek, akkor nem kell ennyit romantikáskodni. Egyszerűen el kell mondani. Mert ha túlnyálazod az egészet, és esetleg nem a legjobban reagál a dologra, akkor elég nagyot puffansz. Nem ismerem a kapcsolatotok jellegét/komolyságát vagy komolytalanságát. De azokat a sztorykat hallomásból már ismerem, hogy tök normálisan gondolkodó férfiaknak sem feltétlen első reakciója a nagy boldogság, pezsgő bontás, konfetti eső az égből, hanem inkább a sokkoló érzések . Nem azt mondom, hogy így lesz, meg gondolok rád, hogy nagyon nagyon-nagyon boldog legyen a hírtől, de ezt is vedd be a számítások közé.
2012. márc. 19. 15:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

nálunk nagyon más volt, a férjem közölte velem a jó hírt :D

én nem bírtam az izgalmakat, ő maradt és kivárta a 3 percet a fürdőben, hát így... :)

kiscipőcske? vagy ha tudsz rajzolni akkor egy karikatúrát készíthetsz. de akár egy sms is jó lehet (persze legyen otthon, hogy a nyakába tudj ugrani mikor elolvassa) valami ilyesmi szöveggel, hogy szevasz apa, anya pocakjából írok, nagyon éhes vagyok, hozz már egy tányér vacsit anyunak... vagy mit tudom én, remélem nem írtam nagy hülyeségeket :)

gratulálok!

2012. márc. 19. 15:58
 9/19 xStefix ***** válasza:

Sms-t én is írtam neki, abban üzente meg a pici, hogy lány lesz. És levelet is írtam a nevében, de már jóval később, amikor apa épp vidéken dolgozott. :)

De ha ezt a megoldást választod, tényleg kalkuláld bele, hogy esetleg inkább meg fog döbbenni, mint elsőre örülni. Ha előre fel vagy erre készülve, akkor nem érhet csalódás, de tudod, mi anyukák sokkal hamarabb és jobban átérezzük a baba-dolgot, mint a férfiak...

És persze én is gratulálok. :)

2012. márc. 19. 16:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Mi együtt vártuk a teszt eredményét! Örült a párom, tervezett baba volt, de ő míg meg nem született, nagyon parázott, hogy mi lesz, ha nem tudjuk eltartani, stb.! Már az agyamra ment, pedig ő is akarta a babát, és tervezett baba volt! Amióta megvan a kicsi, egyszer sem hallottam tőle, hogy mi lesz, ha nem tudjuk eltartani! Imádja a lányunkat! Nem tudom, mi volt nála ez a para! Én simán megmutatnám neki a tesztet a helyedben!!!
2012. márc. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!