Lehet, hogy Hiperaktív a hat hónapos a kisbabánk?
egy ekkora babára nem lehet azt mondani hogy hiperaktív (még ha esetleg az is lesz, ennyi idős korban nem diagnosztizálnak ilyet)
szerintem teljesen természetesen viselkedik a babád, az enyém is ilyen volt
hogy óvd meg? úgy hogy állandóan ott vagy vele, vagy vki más a családból, ha meg pl wc-re mész, fürdesz, esetleg házimunka, akkor berakod a kiságyba vagy a járókába
Dehogy hiperaktív, csak normális. :)
Engem mindig is az ijesztett meg, ha egy gyerek elvolt a sarokban, magában órákig. :)))
Jön még a futkosás! az még durvább lesz. ;-P
Ez inkább gyanújel lehet,és erre a kérdésedre még nagyon sokáig nem fogsz választ kapni.Nézz utána a többi tünetnek is,pl. rossz alvó,nehezen alszik el,nem köthető le a figyelme semmivel,rosszul eszik stb..Bár ezek 6 hónapos korban még nehezen megállapíthatóak.
Tapasztalatból mondom ezeket,mivel én is gyanakszom/gyanakodtam a fiamra,2 éves múlt.
Szia
teljesen normális. Hiperaktivitást 5-6 éves kor között lehet kimondani. Vida Ági is ír erről a könyvében, szerintem olvasd el, érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!