Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legrosszabb helyzet...

Mi volt a legrosszabb helyzet vagy hely, ahol berottyantott a baba?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Állatkertben, ahol aztán tényleg szabadon oda csinál minden állat, mindenki szeme láttára, nem hiszem hogy egy gyerekkel szégyenkezni kéne!
2012. márc. 19. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Te tudod... én biztos nem hoznék ilyen kellemetlen helyzetbe több 100 nézelődőt ahogy te írtad.

na meg az én gyerekem nem állat, mi elvonulunk a mosdóba pelust cserélni :)

2012. márc. 19. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Repülőn felszállás közben. Akkor meg nem lehet felállni legalább 5 percig, és bizony terjengett a szag, már össze is súgtak körülöttem. Aztán előre menni a mosdóba, így még az is érezte aki előtte nem. Kínos volt, de így utólag már vicces.
2012. márc. 19. 17:31
 14/16 anonim válasza:
0%
Nem tudom, miért hozna bárkit kínos helyzetbe egy peluscserét látni az állatkertben. Gondolom, nem ment be egyik állat mellé sem, hogy kicserélje a pelust, márpedig ha én az állatokat nézem, akkor sehogy nem kerül a látóterembe. Ha meg menet közben látnék ilyet, továbbmennék, és kész. Bp-i állatkert pont az a hely, ahol brutál eljutni a mosdóig, én se hagynám a lányom addig aszalódni a kakeszban, pláne nyáron.
2012. márc. 22. 11:26
 15/16 -Pimpike- ***** válasza:
Pár napos lehetett a gyerek még a kórházban voltunk.Nagyon tele rakta a pelust hirtelen nem tudtam mit kezdeni vele betoltam a csecsemősökhöz lefürdették és tiszta ruhát is adtak rá.
2012. márc. 24. 17:51
 16/16 xStefix ***** válasza:

Jaigen, nálunk lassan "családi hagyomány", hogy minden lány legalább egyszer beletálal a fürdőkádba.

Mondjuk én anno még el is játszottam vele pár percig, mire anyum visszaért a saját dolgáról. Khm. :)

És amikor a lányom szobatisztulóban volt, 1-2x sikerült megtisztelnie a szőnyeget is, persze karnyújtásnyira a bilitől. :)

2012. márc. 24. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!