Nittababy kérdése:
Kislányom nem issza meg a tejet reggel meg este 1 éves baj ez?
Figyelt kérdés
mit adjak neki mert a tejben levő fehérje kellene még neki!!2012. márc. 18. 17:37
11/17 anonim válasza:
Répa, borsó főzeléket felengedsz vele, sajtot reszelsz rá, az ugyan az a tej.
12/17 anonim válasza:
Mondja meg a védőnő a kislánynak!
13/17 anonim válasza:
20 hónaposom sem issza meg, eszik más formában.
14/17 anonim válasza:
Kislányom 2 éves, 15 hónapos korától nem issza meg a tejet. Néha 1-2 kortyot kér az apukájától. De ennyi.
Próbáltam már minden formában: hidegen, melegen, kakaóval, mézzel, kávéval... Nem kell neki.
Tejberizst, grízt nem szereti. :(
Amit eszik: minden nap rudi, tejszelet. Nagy ritkán joghurt. A trappista sajtot imádja, azt magában eszi. Főzelékeket szereti.
Dokit kérdeztem, de azt mondta, hogy nem baj, ha nem issza, de akkor legalább napi 1 rudi vagy vmi tejtermék legyen. (Habár én azért keveslem a napi 1 rudit. Attól azért több tejesre lenne szüksége, szerintem).
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!a joghurt tejfölös főzelék meg túró rúdi ezek nálunk is nagyon mennek csak a tej nem mindent kipróbáltam de nem még a maci kávés sem kell neki!!!akkor nem aggódom ha ezek elegek neki!!
2012. márc. 19. 17:41
16/17 A kérdező kommentje:
már tehén tejet is kapott nincs tőle semmi baj de csak tejbegrízt eszi meg simán a tehéntej nem kell neki!!
2012. márc. 19. 17:43
17/17 anonim válasza:
nem lényeg, hogy milyen formában kapja, csak tejtermék legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!