Egész nap nem eszik a gyerek, valakinek ötlete?
Hogy álltok az evés kérdéssel? Pár napja azt vettem észre, hogy ha eszik savanyúságot a kaja mellé a kisfiam, akkor jól eszik. Hátfőn savanyúságot vettünk és az eladó nénitől kapott egy savanyított bébikukoricát (vettem is belőle), hazaértünk és beebédelt rendesen. :) Evett az ebédhez is kukoricát. Aztán kedden és szerdán nem adtam neki, de ma megint és megint jól evett.
Eddig semmilyen savanyúság nem ízlett neki, de ez a kukorica most bejött. Lehet, hogy csak véletlen, de egy próbát talán megér...
Valamelyik előző válaszoló voltam, nem néztem, hogy hanyadik. :)
Sziasztok!
Annyi változás van nálunk az evésbe, hogy a reggeli ugyan kimarad, vagy max. 1-2 falat szendvics lecsúszik, az ebéd egy 3 hónapos gyerek mennyiségével ér fel, viszont a vacsi bőséges. tegnap már nem mertem neki semmit adni este,mert gondoltam ha többet eszik már rosszul lesz.Tegnap este apával evett paradicsomot, sajtos parizerrel, azt nagyon szereti (még), utána megevett 200 grammnyi húsit rizzsel és zöldséggel, majd rá egy 125 g-os joghurtot. Mondanom sem kell paradicsom, meg joghurt, szerencsére nem okozott gondot, gondoltam, ha ezt kéri, hát legyen. Szóval ennyi kaja után letiltottam a további evésről. Kicsit zokon vette. Köszönöm még egyszer a válaszokat, kitartás mindenkinek aki hasonló cipőben jár. Sziasztok
Nekem 1 éves 1 hónapos és már kanállal egyedül próbálkozik. Ügyes, csak annyi nehézséget okoz, hogy ha én kínálom őt kanállal elfordul, bezárja a száját, stb.
A napokban ezt csinálta és alig evett. Se rendes ebéd, se szenya, se joghurt, semmi.
Ilyen esetben bébiétellel szoktam próbálkozni, és azt vettem észre, hogy ha magára hagyom a kajával, eszeget belőle, de ha én kínalom, semmi. Úgyhogy hátat fordítottam neki, "nem foglalkoztam vele" és fogyasztott belőle.
Igaz, nagy takarítással jár, de inkább takarítok, mint hogy ne egyen.
(Hátha valakinek segít ez a modszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!