Le lehet általánosítani, hogy az első szülött baba az anyára hasonlít, az esetek többségében?
Egy kislanyom van de kb mint ha a ferjem kiskori kepet nezegetnem amikor ranezek:) kiveve azt, hogy a kek szemet tolem orokolte es neki is van godrocske az arcan ha mosolyog mint nekem.
Lanyom kb 2-3 hetes volt amikor eszrevettem, hogy az elalvaskoz keresztbe teszi a labujjait!!!(a 3. labujjat rateszi a 2. labujjara, ugy mint amikor keresztbetesszuk a kozepso es a mutatoujjunkat) ugy mint a ferjem....mar akkor tudtam, hogy tiszta apukaja lesz :)
Nálunk nem igaz. A kisfiam tiszta apja, a húga pedig az én kiköpött másom.
Ráadásul nem csak külsőre hasonlítanak, hanem az immunrendszere is olyan mint az apjáé. Mindketten hajlamosak az ekcémára és befulladásra.
A kisfiam, mikor megszületett, kiköpött olyan volt, mint én ennyi idős koromban. Most másfél éves és tisztára olyan, mint az apukája. Külsőre, belsőre egyaránt:)
Rám, például mindenki azt mondja, hogy kiköpött apám vagyok, viszont van 2 féltestvérem, akikkel anyukánk közös, mégsem tudjuk letagadni, hogy testvérek vagyunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!