Mitől lehet piros foltos az arca?
Figyelt kérdés
Ma kivittem a 6 hónapos babámat és fél órát a napont voltunk, érte az arcát is, piros foltban a szeme alatt megjelent valami allergia féle....a naptól lehet szerintetek? Mivel kenjem le? Csak 3 farab 5ft- nak megfelelő nagyságú folt van....de nem szép látvány és félek, nehogy gond legyen. Nem evett új ételt, pisil, kakil rendesen, és már kinn észrevettem, ezért be is jötünk, egyelőre csak lemostam vízzel.2012. márc. 17. 13:01
1/1 anonim válasza:
így én is jártam,mikor először mentünk napra.Én azt gondoltam,(lehet,hogy hülyeség),hogy egy picit megfogta a nap.Az érzékeny bőrüket,gondolom,hamarabb megkapja.Az én babámnak egyszerűen elmúlt.Szerintem ne aggódj,kenegesd be krémmel(Persze babának valóval).De azért figyelgesd,nem változik e komolyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!