Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért alszik nyugtalanul 8...

Mért alszik nyugtalanul 8 hetes babám hajnalban?

Figyelt kérdés
Este pancsi,utána eszik általában ilyen 100 ml tápszert /kezdetektől tápszeres/ utána 3-4 órával később megint felkel,eszik 50-60 ml-t,pelus csere,utána visszaalszik és rá 1-2 órára megint felkel,cuppog eszik kb 10 ml-t elalszik és utána óránként cuppog vagy sikítozik,meg kapálózik álmában és ez mindig fél 2-fél 3 fele van éjszaka,és utána fél 6-fél 7 fele vagy fél 8 fele alszik be normálisan 1 órára s utána úgy kell álomba ringatni 1-1,5 órás küzdelem után,pedig vörösek a szemei és táskásak. Ez kb 3 napja megy így. Ez mitől lehet?
2012. márc. 17. 08:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,h hasfájós volt napközben,de vettünk hasfájás elleni cumisüveget,úgyhogy napközben nyugodt baba lett. Éjszaka mondjuk a büfikkel szenvedek,mert bealszik akkor nem akar soha büfizni,pedig van hogy 20 percig van a vállamon és simizem a hátát.
2012. márc. 17. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:

A hasfájás szokott ennyire menetrendszerűen előjönni. De ha csak ilyen keveset eszik akkor lehet nem is az éhség a baja hanem kiszárad a szája ha száraz a levegő a szobában... Vagy lehet, hogy a kapálózás miatt riad fel. Próbáld oldalra vagy ha van légzésfigyelőtök akkor hasra fektetni.

Próbálgatni kell, hogy mi válik be...

2012. márc. 17. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk a levegő lehetséges,mert párásítani szoktam neki. Hason 5 percet nem tud meglenni soha,úgyhogy így nem bírom altatni úgy.
2012. márc. 17. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez sztem tuti hasfájás..mégpedig azért mert tele eszi magát!elsőnek mikor kel eszik 50-61 ml-t majd következőleg 10 ml-t...ezek nem mennyiségek tehát nem az éhség miatt kel viszont te megeteted így fáj a hasa!Én azt csinálnám,hogy este megissza a 100 ml-jét,alaposan megbüfiztetném maj mikor legközelebb kel akkor nem etetném meg hanem cumit adnék neki(ha cumizik) vagy vízet mert inkább szomjas vagy oldalra fordítanám mert az is lehet hogy csak egy levegőbubu feszíti a kis hasát!Szóval a lényeg hogy sztem nem éhség miatt kel úgyhogy sztem ne etesd meg olyankor mikor kel!
2012. márc. 17. 22:08
 5/5 Zsöff85 ***** válasza:
Miért cserélsz pelust éjszaka...?
2015. aug. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!