Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért alszik ilyen nyugtalanul...

Miért alszik ilyen nyugtalanul a lányom?

Figyelt kérdés
5hetes és egy pár napja délután este felé alig akar elaludni. Ha el is alszik akkor nagyon sokszor felébred közben. Nyöszörög, forgatja a fejét, nem tud mélyen aludni. Mitől lehet ez?
2012. febr. 24. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is volt ilyen időszaka, azt hittem sose fog nappal nyugodtan aludni. 20 perc után mindig felébredt, nálunk ezt hasfájás okozta. Illetve ha nem hasfájós akkor az lehet az ok, hogy most már egyre többet akar fent lenni, nem igényel annyi alvást. Evés után próbálj vele játszani, és lefárasztani hátha akkor jobban alszik. Ha éjszaka alszik szépen akkor én nem aggódnék, szépen ki fog alakulni, hogy nappal mikor igényli az alvást. Van olyan baba aki többet van aki kevesebbet alszik nappal. Mi most vagyunk 3 hónaposak, és mára kialakult egy napirend féle. Kétszer alszik rövidet 30-40 perc, és egyszer egy hosszút ami általában 3 óra.
2012. febr. 24. 10:52
 2/2 A kérdező kommentje:
De látom rajta,hogy olyan álmos, nagyokat ásít, de nem tud elaludni.
2012. febr. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!