Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt legyen a földön...

Mennyi időt legyen a földön az 5 nap múlva 5 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy mennyi időt kell eljátszania ott. vagy egész nap ott legyen? első baba és nem tudom.
2012. márc. 17. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy x időt kell ott játszania. Amennyi jól esik neki. Ha fél órát, akkor annyit. Aztán mész vele 1 kört, vagy beteszed a pihenőszékbe/kiságyba, ott is eltölt kis időt, utána meg lehet próbálni megint a földön játszani.
2012. márc. 17. 08:13
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem úgy gondoltam, hogy ő sír én meg otthagyom, mert ott kell lennie. hanem hogy mennyit tegyem le hogy ott játszon, mert eljátszik szépen magában is. az ágyon szokott lenni a játszószőnyegén általában.
2012. márc. 17. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig csak szépen eljátszik, addig maradhat. Ez babafüggő. Van aki 2 percig, van aki másfél órát is elvan. Amíg jól érzi mgát, addig maradhat a földön, minél tovább tornázik, játszik egyedül vízszintes helyzetben, kemény felületen, annál ügyesebb és erősebb lesz az izomzata.
2012. márc. 17. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval.

Az ágyon ne nagyon hagyd ott egyébként, ha már tud forogni, seperc alatt képes lezúgni. Észre sem veszed. Ha eljátszik a földön, hagyd ott. Ha megunja, úgyis jelzi.

2012. márc. 17. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:

amennyit csak lehet. miért van az ágyon a játszószőnyeg? ezt nagyon gyorsan felejtsd el, semmit ne tegyél az ágyra és már őt se, simán leeshet.

enyém 2 hónapos korától a földön volt játszás időben, 5 hónaposan már kúszott, 5,5 hónaposan mászott, 6 hónaposan ült. szerintem nagyon fontos, hogy lent legyen ahol sok az inger, ösztönözni kell és az ágyon a játszószőnyeg minden csak nem mozgásra ösztönző eszköz

2012. márc. 17. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is első baba, amíg nem tudott megfordulni, csak feküdt, addig nagyágyon nézelődött, vagy a hordozóban, ha nem tudtam bent lenni vele, pl főzés miatt, kihoztam magamhoz. Aztán vettünk egy pihiszéket, legjobb döntés volt :)

Amikor már megfordult, forgott, akkor a földön játszott. Nálunk mindenhol csempe van, ezért a szőnyegre raktam egy plédet még, és azon elvolt. Jó volt, mert aztán úgy beindult a fejlődése, hogy szinte egyik napról a másikra elkezdett kúszni, majd mászni, és hát a földről nem eshet le :)

Tehát amíg elvan szépen, addig lehet a földön.

2012. márc. 17. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Uhhh! akkor mától csak a földön lesz játszás! mindenkinek köszönöm a válaszokat!:)
2012. márc. 17. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit, ezért vagyunk itt egymásnak :)

Jó babázást!:)

2012. márc. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!