Mikor kezdik majd el érdekelni a csörgők?
Figyelt kérdés
Hány hónaposan lesz majd az, hogy megtudja fogni őket? Mikor játszik majd velük?2012. márc. 16. 21:10
1/3 anonim válasza:
3 hónapos kortól kezdik érdekelni,a legtöbb baba akkor már nyúl értük és megfogja, aztán véletlenszerűen elengedi.
2/3 kíváncsicska válasza:
Az én lányom 3 hónaposan követte a szemével a hangját.Most 3,5 hónapos megfogja vagy ha én fogom ütögeti, mert zörög :)
3/3 anonim válasza:
babám kb 2 hónapos korában már figyelte, követte a szemével ha megráztam neki, de olyan 3 hónapos korától érdekelte igazán, akkor meg is fogta. Még mindig nagyon jól el van velük, 7 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!