Miért csinálja ezt a 7 hónapos lányom?
Figyelt kérdés
Ülve játszik,hasradől majd valahogy térdelés szerű pózban van és feláll az ágy szélénél,utána elkezd ide oda dülöngélni és elesik.Nagyon sokszor megcsinálja és látom hogy még nem elég erős hozzá,de mégis ezt csinálja:(nem akarom hogy megerőltesse magát.Volt valkinek hasonló tapasztalata???2012. márc. 16. 18:32
1/5 anonim válasza:
Megpróbál felállni. Hagyd,hogy csinálja. Amit egy baba magától csinál,azzal nem erőlteti meg magát.
2/5 anonim válasza:
Próbálgatja mit tud,szerintem állva érdekesebb nekik a világ.Az én fiam 26.-án lesz 7 hónapos és ugyanezt csinálja mint a kislányod:)Én attól félek,hogy beveri a fejét..
3/5 anonim válasza:
"elkezd ide oda dülöngélni"- ezzel a járás ritmusát készíti elő. Szoktak még ún.: kutyázni: négykézláb előre-hátra ingani. Ezek kellenek.
Legyen helye a kúszáshoz- mászáshoz. Nagyon korán felült-felállt.. Nagyon-nagyon fontos: semmilyen mozgási fázis nem maradjon ki!!!
Keríts el egy leterített helyet, ahol tud mászni.
4/5 anonim válasza:
Rakj le neki valamit, ami sokkal alacsonyabb, mint az ágy! Könnyebb eleinte támaszkodni, mint kapaszkodni :) Fiamnál ez nagyon bevált. Ő egy fonott, gyékény tároló dobozon tornázott hetekig.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A fiam is korán tanult meg menni 8 hónaposan már egyedül ment minden féle segítség nélkül,viszont ő egyáltalán nem mászott,meg nem csinált ilyeneket...
2012. márc. 16. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!