18 hónapos kora tud járni és kb.akkortól már nem is használjuk a babakocsit.
2012. márc. 16. 15:19
2/11 anonim válasza:
Napi szintem 1,5 éves korától, de ha olyan helyre mentünk, akkor használtuk utána is, kb. 2,5 éves koráig. Kirándulás, nagy séták, állatkert elvittük, hogy kelljen cipelni, ha elfárad. Meg a cuccoknak is jó volt.
2012. márc. 16. 15:23
3/11 anonim válasza:
10 honaposan már járt, még most is használjuk, 16 honaposan. Máskülönben sosem végzek a vásárlással, elüti az auto, vagy leszakad a karom a cipdlésétöl.
2012. márc. 16. 15:23
4/11 anonim válasza:
mi nagyon sokáig használtuk, decemberben volt 2 éves, kb. akkor hagytuk el.
elég messze van a bolt, visszafelé beleült, de már kis pihenővel 2 óra alatt megjárjuk oda-vissza lábon :)
2012. márc. 16. 15:29
5/11 anonim válasza:
Az én kislányom 1 évesen 2 hónaposan egyedül és nagyon ügyesen sétált. De a babakocsit 2,5 éves koráig használtuk, aztán már csak akkor, ha nagyobb sétára mentünk, vagy ha tudtuk, hogy úgyis el fog fáradni.
2012. márc. 16. 15:30
6/11 anonim válasza:
Kisfiam másfél éves, már nem használjuk hónapok óta. Nem szeret már benne lenni egy ideje. 11 hónapos kora óta jár egyedül rendesen, ezért ősszel el is hagytuk.
2012. márc. 16. 15:41
7/11 anonim válasza:
Fiam 26 hónapos, de még mindig használjuk.
Ha nem is ül bele, biztonsági tartaléknak ált. elviszem.
2012. márc. 16. 15:42
8/11 anonim válasza:
2,5 éves a fiam
pár hónapja egyáltalán nem használunk kocsit
addig is jó régóta büntinek volt használva,amíg tanítottam szófogadóan közlekedni az utcán.ha nem fogadott szót,elszaladt,akkor ment be a kocsiba,amit addig üresen toltam
2012. márc. 16. 16:45
9/11 anonim válasza:
2éves a kislányom kb 4hónapja nem használjuk. Egész télen nem ült benne,igaz nem is tudtunk volna vele haladni a hó miatt. Pár hete megpróbáltam megint elővenni,mert hosszabb útra kellett volna mennünk,de nem volt hajlandó beleülni. Másfél éves kora óta legtöbbször felállt benne hiába volt becsatolva. Mikor a gyerek "szalad világgá",csak akadályoz!
10hónapos korától jár önállóan a lányom,11hósan már az utcán is.
2012. márc. 16. 19:03
10/11 anonim válasza:
15 hónaposan már magabiztosan járt, 18 hónaposan már nem ült bele a kocsiba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!