Éjszakai ciciről leszoktatásról bevált módszerek 14 hósnál?
1 éves volt a lányoma,mikor eldöntüttünk kistesót szeretnénk!Az orvosom egyértelműen kijelentette vagy szoptatok vagy kismama leszek, a kettő együtt nem. A lányom akkor még regggel ,este és éjszaka 3-4 alkalommal szopizott, bár utóbbiak inkább csak cumizások voltak. Féltem is,hogyan fogom leszoktatni.
Először a reggeli szopizást váltottuk ki, kapott helyette tejet,simán megitta,amikor láttam,hogy nincs gon, 1 hét után, próbálkoztunk az estivel, ott is tej helyette. Nem volt gond, újabb egy hét próba, utána jött az éjszakai, itt rettegtem mi lesz, két éjszaka nyöszörgött, kapott vizet, utána aludt,mint a bunda. Este fél9től reggel 8-ig. Csak akkor ébred, ha jön a foga.
Kitartás, könnyebb lesz,mint gondolnád!!!
Nekem is kb ekkora volt a fiam amikor elvettem tőle az éjszakai cicit hasonló okokból.Sajnak kíméletesen nem ment, csak úgy, hogy egyik napról a másikra nem adtam oda neki éjjel...mondtam, hogy a cici alszik, majd reggel lesz benne tejcsi.Ezt meg is értette.1-2 éjszaka volt, hogy kiakadt, de nem tartott sokáig, néha kért vizte, de volt, hogy elég volt a cumija.Azóta jól alszik, csak mikor beteg, akkor ébred, 17 hónapos.
Sok sikert:)
És gratula a babához, mi 2 hónapja próbálkozunk, de egyenlőre semmi, remélem hamarosan jelentkezik a tesó nálunk is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!