Fülfájás? Füldugulás?
Figyelt kérdés
Kisfiam fülét egy hete tisztították ki, azt mondták a fürdővíz miatt felázott. Nem fájt neki, de piszkálta. Kaptunk rá cseppet. Viszont még mindig piszkálja néha, általában szopizás közben. 7 hónapos. Hétfőn visszaviszem orvoshoz, de kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra. Lehet hogy elvan neki dugulva?2012. márc. 15. 17:02
1/3 anonim válasza:
Kis koromban nekem is sokat fájt a fülem,mert bele ment a víz,és mivel szűk a hallójáratom vagy mim,nem tudott az egész kifolyni.Anyukámék fül-orr gégészetre vittek amikor fájt,tett a fülembe az orvos egy gyógyszeres gézt,és leragasztotta.azt hiszem 8órát kellett benne lennie,általában este dugták be és éjjel letelt a 8 óra,reggel kiszedtük.Ez a művelet után nem fájt már a következöig.Nekem is egyszer kimosták a fülem de azt már nem tudom miért.19 éves vagyok,jó pár éve nem fáj már.azt mondta az orvos h kinövöm,és így is lett.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ugyanezt csinálták a fiamnál.
2012. márc. 15. 17:45
3/3 anonim válasza:
Alányom csinálta azt,hogy nyúlkált a füléhez de nem fát neki.A gyerekorvos adott fülcseppet,de mi inkább elvittük fülészetre kimosták neki és azóta minden rendben volt benne egy kis fülzsír és az viszketett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!