Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fülfájás? Füldugulás?

Fülfájás? Füldugulás?

Figyelt kérdés
Kisfiam fülét egy hete tisztították ki, azt mondták a fürdővíz miatt felázott. Nem fájt neki, de piszkálta. Kaptunk rá cseppet. Viszont még mindig piszkálja néha, általában szopizás közben. 7 hónapos. Hétfőn visszaviszem orvoshoz, de kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra. Lehet hogy elvan neki dugulva?
2012. márc. 15. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Kis koromban nekem is sokat fájt a fülem,mert bele ment a víz,és mivel szűk a hallójáratom vagy mim,nem tudott az egész kifolyni.Anyukámék fül-orr gégészetre vittek amikor fájt,tett a fülembe az orvos egy gyógyszeres gézt,és leragasztotta.azt hiszem 8órát kellett benne lennie,általában este dugták be és éjjel letelt a 8 óra,reggel kiszedtük.Ez a művelet után nem fájt már a következöig.Nekem is egyszer kimosták a fülem de azt már nem tudom miért.19 éves vagyok,jó pár éve nem fáj már.azt mondta az orvos h kinövöm,és így is lett.
2012. márc. 15. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ugyanezt csinálták a fiamnál.
2012. márc. 15. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Alányom csinálta azt,hogy nyúlkált a füléhez de nem fát neki.A gyerekorvos adott fülcseppet,de mi inkább elvittük fülészetre kimosták neki és azóta minden rendben volt benne egy kis fülzsír és az viszketett neki.
2012. márc. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!