13 hónapos a kisfiam 3x szúrták mindkét fülét, utána berakták a tubust a füleibe, és kivették az orrmanduláját, de már megint fájt a füle. Volt már más is akinek nem segített a tubus?
Én nagyon tartottam a fülfelszúrástól, ezért kerestem egy magán gyerekfülészt, aki nem híve az azonnal szúrjunknak.
Összesen 4 alkalommal voltunk nála, és minden alkalommal megállapította, hogy a fiamnak nem gennyes, hanem savós a fülgyulladása, és erre hatástalan mind a felszúrás, mind az antibiotikum.
Több alternatív kezelést is javasolt, nekünk az infralámpa nagyon bevált. Próbáljátok ki, hátha nektek is használ.
Szia!
A mi kis történetünk idáig :
már a legelső hallásvizsgálaton kiderült,hogy mindkét fülben savó van.
Ezt követően kétszer fordult elő,hogy nagyon magas láza volt,gennyes középfülgyulladása lett és mindkétszer felszúrták a füleit.
Megkaptuk a tubusokat mindkét fülbe,tavaly júniusban ,ekkortól a fülei miatt soha semmi gondunk nem volt.
Most a napokban sokat sírt,ordított éjszaka,szaladtunk a gyermekorvoshoz,mert a végén be is lázasodott azt hittük a fülei miatt,de kiderült vesemedencegyulladás miatt sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!