1 éves babának tubus, mandula, nyelv fék felvágás! Mennyire biztonságos?
Szia!
Az én kisfiam 13 hónapos, és tegnap jöttünk haza a szegedi fül-orr gégészetről (Mi 75 km-t tettünk meg, hogy ott legyünk!) Dec közepe óta egyfolytában középfülgyulladása volt. 3x szúrták mindkét fülét, és 5 antibiotikumon vagyunk túl. Neki is "B" típusú a füle. Csütörtökön reggel kellett mennünk 1/2 8-ra, megvizsgálta az aneszteziológus, kapott bódító kúpot, infúziót, és bevitték a műtőbe. Mindkét fülébe berakták a tubust, és kivették az orrmanduláját. Dr. Fekete-szabó Gabriella főorvos műtötte (nekem őt javasolták), tüneményes doktornő, mindent elmagyaráz, úgy hogy én is megértsem). Én csak jót tudok róla mondani. Mi a magánrendelésére mentünk (szilveszterkor is fogadott, meg bármikor rendelési időn kívül is, amikor baj volt). Másnap reggel jöhettünk haza. Kérdezz bátran, nagyon szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!