Csak én "nyúltam" bele, vagy másnál is előfordul?
Aventos cumisüvegjeim elég gyakran folynak.Akármilyen erősen csavarom rá, folyik (a cumisüveg és a fehér karima között jön ki a táp.)...
Nem csak egy, hanem mindegyik. Kb 2 hónapja használom őket.
Más is találkozott ezzel?
arra is gondolhatnék, hogy a mikrozástól esetleg kitágul, összemegy stb. de volt, hogy egy vadi új cumisüveg folyt.
Jopárszor volt már ez a kérdés.
Azt irták többen akkor h pár fordulatot visszafele kell csavarni mikor ráteszed a karimát az üvegre és mikor bekattan a menetbe akkor kell rendes irányba rácsavarni.
Bár igy legtöbbször sikerül,szerintem a sok használattol kitágul vagy vmi,mert mostanában nekem folyik egyre többször(bár a MAMosrol is olvastam ezt)
Nekünk Aventes VIA poharaink van és szörnyűek. Hol folynak, hol meg nem lehet lecsavarni a tetejüket, mert beragadnak. Mosogatni is képtelenség... Senkinek nem ajánlom!
Cumiból mi a Tommee Tippee-t használjuk. Mi Budapesten az M5 melletti Brendonban szoktunk venni hozzá cumit és eddig még mindig kaptunk 3-as méretűt...
rákerestem a kérdésre, de nem találtam ilyet, azért írtam ki.
köszi a tippet, megyünk Brendonba.
Mindenkinek szép napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!