Miért nézik le azt, ha valaki egy éves kor után ad még tápszert?
Figyelt kérdés
Kislányom 17 és fél hónapos, és reggel, este kap még tápszert.Mellette eszik mindent.Már több helyről hallottam, hogy ne tömjem ilyen dolgokkal, ezt anyukák mondták.A gyerekorvosunk ( aki gastroenterológus is egyben ) azt mondta, hogy addig adjam amíg elfogadja, addig ne is erőltessem a tehéntejet, mert ez higiénikusabb.És volt itt a védőnő, aki 3 gyerekes anya, nem mondhatom azt, hogy füzetből okoskodik, és ő 2 éves korig javasolja a tápszert.Én örülök, hogy még megissza, mert napközben keveset iszik.Mert A-tól Z-ig benne van minden vitamin, fehérje, ásványi anyag, zsiradék és még sorolhatnám.Csak azt nem értem, hogy ha valaki szoptat egy 3 éves gyereket, az menő, ha valaki ad egy másfél évesnek még tápszert, az meg hülyén csinálja..2012. márc. 14. 09:21
21/26 anonim válasza:
mindenki a legjobbat akarja a saját gyerekének, kiműveli magát egy adott témából és dönt A, B, C, D mellett. Mindegyik gyerek fel fog nőni és 5 év múlva semmi jelentősége nem lesz, hogy melyik mikortól és meddig kapott anyatejet, tápszert, tejitalt, tehéntejet, kecsketejet, ez magánügy. A baj csak ott van hogy az emberek hajlamosak beleokoskodni más dolgába, legtöbbször segítő szándékkal, de mégiscsak a más dolgába. Amit tehetünk, hogy megfontoljuk vagy eleresztjük a fülünk mellett, idegeskedni miatta nem érdemes.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Emiatt nem idegeskedem, csak feltűnt ez a dolog, de úgy vagyok vele, hogy majd elmond erről is amikor akar.A szopiról is ő maga mondott le 8 hónapos korában, semmit nem erőltetek.
2012. márc. 14. 13:18
23/26 Brigitta04 válasza:
Szia.
Kisfiam 21 hónapos és még reggelente vap tápszert vagy ezeket a kész tejitalokat.Igaz nem nagy mennyiséget iszik meg belöle kb 1,5-2 decit.De ugy veszem észre ezt reggelente még igényli.
24/26 anonim válasza:
Nekem is sokáig tápszert kapott a fiam, de a gyerekpszichológus válaszolóval nem értek egyet a tekintetben, hogy a bolti tejekkel valami gond lenne. Mindegyik forgalomba kerülő TEJ (és nem reggeli ital) jó minőségű, ellenőrzött.
25/26 A kérdező kommentje:
Reggeli ital? Ezen jót röhögtem:)) Nincs azzal baj, ha valaki ad tejet a gyerkőcnek, nem kell a széltől is óvni, csak nálunk volt 4 hónap amikor gyanú volt a tejallergiára.Nem az, de óvatosabb vagyok.Minden válasz hasznos volt, köszi!
2012. márc. 14. 16:05
26/26 anonim válasza:
Tudod hogy nem ártasz miért érdekel más véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!