Gesztenyét hogyan készítsem el főzeléknek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 07:14
1/1 anonim válasza:
Én mindig nyers gesztenyét vettem.A héját bevágtam,hogy könnyebb legyen majd pucolni és először így kezdtem el főzni.mikor már már szétnyílt és elég puha volt leöntöttem róla a vizet,megpucoltam és már héj nélkül újra elkezdtem főzni,addig amíg a kanállal szét tudtam nyomni,mert csak így vitte e mixer.ilyenkor tettem bele almát és csirkehusit.Amikor megpuhult minden utána együtt pépesítettem az egészet ésa főzővízzel higítottam.Nagyon szerette a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!