Milyen gesztenyét adtok a babátoknak?
Az üveges verzió ízlik neki, így gondoltam, kipróbálom a saját készítésűt. De nem tudom, milyet vegyek?
A massza tele van minden adalékanyaggal, meg rum aromával. Vagy létezik teljesen natúr is?
Esetleg szemes gesztenye? De azt hol lehet venni?
Szelíd!
Van egy bio gesztenyepüré, Auchanban lehet kapni az nincs tele minden szarral. Ott van a többi mirelit püré között. Onnan ismered meg, h 3szor több az ára miint a normálnak.
Van natúr püré (ebben csak gesztenye van) és van bio is (ebben biogesztenye és nádcukor van.) A gesztenyék szerintem alapból bio-k (mármint, nem láttam, hogy permeteznék azt stb valaha). Mi natúrt veszünk, és abba teszek egy pici nádcukrot, de most már (2 éves) annyira rá van kattanva a gesztenyére, hogy natúr is megeszi, kis golyócskák formájában. Ja, és a Metróban szoktuk venni; elég ritkán van.
Szintén a Metróban vettünk már zacskók főtt gesztenyét, alapból édeskés az íze, hámozott, főtt gesztenyék. Nekem ízlett, a gyerkőc nem ette meg.
Tesco is van a környéken, majd ott is szétnézek.
Sajna Auchanunk nincs. :(
én sem adtam masszát, még a bio sem volt szimpatikus, abban sem tudni, mi van.
szemes, fagyasztott gesztenyét adok. nagyon szereti, sok féleképp lehet elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!