Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gesztenyét hogy adjátok...

Gesztenyét hogy adjátok babátoknak most? Lehet valahol kapni? Vagy van üvegesben?

Figyelt kérdés
Én nem látok a boltokban sem "eredetit", sem üvegeset. Hol lehet beszerezni? 7 hónapos a kisfiam, és szeretném vele megkóstoltatni. Én is imádom, télen hetente kétszer is sütök :) Simán megsütöm, és eheti kis darabokban? Vagy turmixoljam le, és keverjem valami más gyümölccsel, esetleg csirkével?
2011. aug. 11. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer vettem bio gesztenyemasszát, de nem aratott nagy sikert.

Gesztenyét ilyenkor nem lehet kapni, összel érik.

Üveges bébikajában van gesztenyés, kecskeméti gesztenyepüré-alma csírkehússal

2011. aug. 11. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán adta anno a lányomnak, akkor megvettem az üvegeset, azt szerette. De nyersen lehet kapni olyat is, ami nem cukrozott. CSirkehússal szerintem nem lehet rossz. Majd télen már kicsi puha darabosat (megsütve)adhatsz neki. Szerintem most még korai.
2011. aug. 11. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Sparban szoktam venni bio gesztenyemasszát, ez nem cukrozott. Kiveszem a hűtőből és kicsit hagyom h engedjen, de nem teljesen, csak h épp tudjak belőle lereszelni és gyors rakom is vissza a fagyóba.

Alma-krumpli -gesztenye nálunk nagy sikert aratott.

De adtam már tejpéphez is , azt is szereti, vagy meggyel összeturmixolva kaphatja.

Nyugodtan adhatod is már neki a kora szerint is.védőnő

2011. aug. 11. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Kecskeméti gesztenyés-husis-alma van.

Ezen kívül sima fagyasztott gesztenyemasszát szoktam venni.

2011. aug. 11. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:

első

Én is a Spar-ban, vettem bio-t amit írtam, mint a 3. válaszoló

2011. aug. 11. 14:44
 6/9 krisztivan ***** válasza:
Auchan-ban lehet főzött,hámozott gesztenyét kapni.Ha jól emlékszem akkor 100g és 250g-os.Finom,puha és nincs hozzáadott adalékanyag benne.A zöldséges résznél volt legutóbb.
2011. aug. 11. 14:55
 7/9 krisztivan ***** válasza:
14.55-ös vagyok.Én krumpli+husi+gezstenye pürésitve adtam.vagy meggyel is szereti.
2011. aug. 11. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a tescoban vettem olyan gesztenyét,amiben nicns tartósítószer, és egyéb semmi fölösleges dolog. Meggyel nagyon imádja a babám!!!
2011. aug. 11. 15:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Holnap be is szerzem :)
2011. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!