3 hónapos babánál lenne tünete, ha gond lenne a Botello vezetékkel?
Amikor a kórházból hazajöttünk, a doktornő úgy adta oda,a zárójelentést,hogy még hiányzik valami szívvizsgálat eredménye, ami negatív, de még nincs kész, ne várjunk rá, majd postázzák.
El is felejtettem szinte, de ma eszembe jutott. Felhívtam a kórházat, a doktornő egy hétig szabin, viszont az adminisztráció azt mondta,hogy ad1 nem találnak ilyen papírt, ad2: ők nem szoktak postázni.
Most ismét elővettem a zárójelentést, ahova az van írva,hogy nyitott ductus arteriosust feltételeznek. De ennyi! Ezenkívül semmi más!
Észrevettük volna, ha gond lenne?
Köszi!
Az a furcsa,hogy beszéltem a kórházzal és azt mondták, hogy nem látják,hogy kértek volna ilyen vizsgálatot.
Én meg ugye örültem,hogy jöhetünk haza, nem is figyeltem, csak amikor a doktornő azt mondta,hogy negatív a szívvizsgálat eredménye és majd postázzák.
Csak akkor nem értem,hogy miért nem írták rá a záróra?
De holnap megkérdezem a gyerekorvost!
Ja és a kiengedésünk előtti napon csináltak,hasi és koponya uh-ot is.
Azon látták volna ha gond van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!