Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek jóváírták a dupla...

Kíváncsicska kérdése:

Mindenkinek jóváírták a dupla pontokat a dm-ben?

Figyelt kérdés
Nőnap alkalmából ugye dupla pontokat ígértek."szer vásároltam ugyanabban az üzletben egyszer közel 5000 Ftért köv alkalommak 5000párszár Ft-ért vásároltam.Megnéztem a blokkot az egyiken 20 pont volt a másikontalán 26?Így emlékszem.Erre 52 pontot írtak jóvá.Nekem sehogy nem jön ki.Más is járt így vagy nem követeitek annyira?
2012. márc. 12. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kb másnapra jóváírták, ezt a honlapjukon is jelezték, a blokkon nem a dupla pontokat látod, a neten lépj be és le tudod ellenőrizni. Remélem jól értelmeztem a kérdést.
2012. márc. 13. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
én 9000e-et hagytam ott,de a blokkon nem dupla pont volt,majd én is megnézem a neten!
2012. márc. 13. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Most néztem meg a dm oldalán, mert a blokkon nekem is 20 pont volt, és 40-nek kellett volna lennie. A neten 40 van. Tehát rendesen jóváírták.
2012. márc. 13. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen jóváírták,a blokkon mindig csak az aktuális vásárlás után kapott normál pontok vannak,pl:volt olyan akció,hogy 100pontot adtak ajándékba és az is csak a honlapon il. infopulton látszott 24óra múlva.
2012. márc. 13. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:

megnéztem.nem írták jóvá csak szimpla vásárlásét.Vagy csak az elsőt duplázták meg mert ott 26 pontra emlékszem és akkor az 52 dupla.De ha nem húzza le a pénztáros a kártyát akkor nem is jelzi a blokkon ugye hogy mennyi pontot kaphatnék.

köszi a válaszokat

2012. márc. 13. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Jól emlékeztem 26 és 20 pontos vásárlásom volt mert írtam nekik és ezt megerősítették.De akkor miért nem látom jóváírva a 40 pontot miért csak az 52-t?Azt írták hogy 2 vásárlásom volt 40 és 52 pontos,sőt azt is hogy mit vettem.Szóval tuti használtam a kártyát.
2012. márc. 13. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha 03.08.-án 2xvásároltál és csak az egyik vásárlás után kaptad meg a duplázást,akkor írj e-mail-t vagy hívd fel őket,mármint a központot és ők jóvá tudják írni a pontokat.
2012. márc. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!