Bölcsőhalál. Mit teszel, hogy megelőzd? Mi okozhatja? Ismersz olyat, akinél bölcsőhalálban halt meg a baba?
Tudom, hogy még nem tudják a pontos okát, csak sejtések vannak, és így nehéz is ellene védekezni. De ti mit hallottatok, mitől van? Én hallottam olyat is, hogy attól is lehet, hogy a szoba túl meleg, vagy hogy sokat alszik hason a baba..
Megelőzésnél bárki bármit mond, tudom, hogy sokan nem használnak, de nekem alap a légzésfigyelő.
Ismertek olyat, akinél előfordult? Hogy dolgozták fel? Hogy történt?
lányom koraszülött volt, ráadásul hason tudott csak aludni, úgy szokta meg a PIC-en.
ma vittem vissza éppen a figyelőt, 19 hónapos múlt alányom. mai napig ment, még délután is, arról kb. két hete álltam le.
az okoknál említenek sokmidnent ha szerencsétlenül együttállnak a tényezők.
Kisfiam CSAK hason aludt, és még él (2,5 éves). Volt légzésfigyelőnk egyébként.
Ismerek olyat, akinél előfordult, nagynéném volt (már meghalt). Neki volt egy babája, sok-sok évvel ezelőtt, 2 hónapos volt a pici, otthon hagyta pár percre, és mire hazament, a kicsi meghalt. Orvosok is annyit mondtak, hogy bölcsőhalál. Akkor még nem léteztek légzésfigyelők, az anyuka felelőtlen volt, alkoholista, és cukorbeteg is, szóval sok dolog közrejátszhatott náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!