Megéri ilyenkor overallt venni? Mennyit nőhet még addig a baba?
Figyelt kérdés
Vaterán nézegetem és potom pénzekért lehet overallokat venni.Tavaly télen 8000Ft-ért vettem a kisfiamnak a c&a-ban.Ha most venném meg mekkorát vegyek ha 80-86-os rucikat hordunk jelenleg?2012. márc. 12. 19:10
1/3 anonim válasza:
98.as nyugodtan megveheted.Én mindig ilyenkor veszem a gyerekeknek
2/3 anonim válasza:
szia, én nem venném meg, eléggé befürödtem én is ezzel...nem tudod előre kitalálni hogy mennyit fog nőni...nekem volt olyan is, hogy átugrott egy méretet, és rá se tudtam adni egyáltalán...ha majd augusztusban nézel, akkor is sok lesz fent a Vaterán, tesz veszen...én akkor veszem majd...
3/3 anonim válasza:
Én nem vennék, nekem az vált be, hogy téli cuccokat az Aldiban vegyem meg. Olcsó, nagyon elégedett voltam a minőséggel. Mondjuk én a tárolástól, ide-oda pakolástól idegbajt kapok, így örülök, ha minél kevesebb dolog vesz körül minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!