Mikor tud felülni a baba? 6 hónaposan? Vagy van aki hamarabb?
Láttam 4 hós babát megülni, 5 hóst felülni, és olyat is ki csak 10 hósan ült fel. Változó nagyon.
Az enyémeknél pl a lányom 6 hósan feláll kapaszkodva persze, de felülni és megülni is csak 8 hósan tudott.
Fiaim majdnem 9 hósak voltak mire megültek, és 10 hósak mikor felültek.
Az egyik utcabeli lánynak a lánya a 6 hós státuszon már állt, de ő erőltette is, és 6 hónaposan már szalonnát adott neki vacsorára, ráadásul ezzel dicsekedett is. No comment.
Én lányom 7 hónapos, forog gurul, tolja magát, hason órákig játszik, de esze ágában sincs felülni.
"Már most ha ölembe veszem ültetem,és nagyon tetszik neki megmarad és nézelődik"
Ne ültesd, nem szabad, csak ha magától felül. Mert hiába tetszik neki, a gerincét terheli. Ölben is csak úgy szabad ültetni, ha az egész testét megtámasztod a te testeddel.
Anyós, sógornő.... téma. huh de kiborító!
Ültetnék állandóan, és mikor rájuk szólok, hogy nem lehet, még nekik áll feljebb. Na meg a feldobálástól akadok ki! hogy lehet egy ember ilyen záp elméjű???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!