Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tud felülni a baba? 6...

Csc kérdése:

Mikor tud felülni a baba? 6 hónaposan? Vagy van aki hamarabb?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Láttam 4 hós babát megülni, 5 hóst felülni, és olyat is ki csak 10 hósan ült fel. Változó nagyon.

Az enyémeknél pl a lányom 6 hósan feláll kapaszkodva persze, de felülni és megülni is csak 8 hósan tudott.

Fiaim majdnem 9 hósak voltak mire megültek, és 10 hósak mikor felültek.

2012. márc. 12. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Az egyik utcabeli lánynak a lánya a 6 hós státuszon már állt, de ő erőltette is, és 6 hónaposan már szalonnát adott neki vacsorára, ráadásul ezzel dicsekedett is. No comment.

Én lányom 7 hónapos, forog gurul, tolja magát, hason órákig játszik, de esze ágában sincs felülni.

2012. márc. 13. 07:44
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem 6 hós a fiam,3 napja ült fel magától, nagyon nem erőltettem. De ő pl 2,5 hósan megfordult már. 4 hósan hátról hasra, és visszafele is csinálta. Bocsi , hogy off lesz de szerintetek lehet belőle baja? Négykézlábazik is, és kúszik, de felülést úgy begyakorolta 3 nap alatt, hogy pikk-pakk megy neki..
2012. márc. 13. 08:14
 14/18 A kérdező kommentje:
a gyerekorvos szerint korához képest fejlettebb sokkal már 2 hetesen mosolygot és tudta jobbra balra foritani a fejét.Ezért mondta is h ülni is jóval hamarabb fog.Már most ha ölembe veszem ültetem,és nagyon tetszik neki megmarad és nézelődik,most 2 honapos
2012. márc. 14. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:

"Már most ha ölembe veszem ültetem,és nagyon tetszik neki megmarad és nézelődik"

Ne ültesd, nem szabad, csak ha magától felül. Mert hiába tetszik neki, a gerincét terheli. Ölben is csak úgy szabad ültetni, ha az egész testét megtámasztod a te testeddel.

2012. márc. 14. 16:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen,mondta anyu is h nem szabad,de annyira édes, 1-2 percre ültetem csak.
2012. márc. 16. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Anyós, sógornő.... téma. huh de kiborító!

Ültetnék állandóan, és mikor rájuk szólok, hogy nem lehet, még nekik áll feljebb. Na meg a feldobálástól akadok ki! hogy lehet egy ember ilyen záp elméjű???

2013. márc. 5. 09:18
 18/18 anonim válasza:
Bubi 1 hét múlva lesz 4 hónapos, és ma felült hasizomból egyedül, aztán visszadőlt a hátára... nem voltam ott, nagymama jött riadt arccal mesélni.... :)
2014. máj. 16. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!