Uzsonnára jó ez egy 8 hónaposnak?
Figyelt kérdés
Reggeli:tápszer
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: főzelék hússal
Uzsonna: babapuding
Vacsora: tápszer
2012. márc. 12. 07:01
1/8 anonim válasza:
tökéletes,bár az uzsit variálnám valami mással!
2/8 anonim válasza:
én volt mikor úgy csináltam hogy uzsira volt gyümölcs,de tettem bele kekszet vagy babapiskótát.
és a joghurttal is ugyan így csináltam,jobban is szerette és laktatóbb is.
pl a sárga-és őszi barackot főtt krumplival is nagyon szerette.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is az uzsit gondoltam, hogy kiváltanám mással. A gyümölccsel az a baj, hogy bármilyet eszik, ha uzsira kapja, éjszakára puki-parádé van és felkelti :)
2012. márc. 12. 08:33
4/8 anonim válasza:
Túrós dolgok esetleg? Vagy tejpép?
5/8 A kérdező kommentje:
Túrót még nem eszik.
2012. márc. 12. 10:21
6/8 A kérdező kommentje:
Tejpépet is szokott kapni, de a védőnő azt "nem szereti", lebeszélt róla.
2012. márc. 12. 10:21
7/8 anonim válasza:
Túrót már adhatsz neki, vezesd be és nézd meg, hogy tetszik-e. Aztán csinálhatsz még neki grízt is tápszerből, vagy tejberiszt szintén tápszerből. A tejpéppel nem tudom mi a baj, szrintem nem ördögtől való, a védőnőnek meg nem kell tudnia mindenről, ha nem értessz vele egyet. :)
8/8 anonim válasza:
vezesd be a tejtermékeket és inkább azt add uzsira, és a vacsi és lassan jöhet :) azt add neki vacsira amit ebédre is kapott vagy kis pékárút és utána ugyanúgy tápszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!