Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiételt adsz vagy pacsmagols...

Bébiételt adsz vagy pacsmagolsz püréket babádnak hozzátáplálás elején?

Figyelt kérdés
Ha bébiétel akkor melyik?
2012. márc. 11. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

90%-ban bébiételt adok, javarész kecskemétit. Megeszi a főztöm is, de még csak 4 foga van, így azért problémás, neki nem megy a 4 foggal való "normális" evés.

Pacsmagolni külön nem szoktam neki.

2012. márc. 12. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
most kezdtem a hozzátáplálást, szívesen pacsmagolnék, de megvárom amíg nálunk megterem. addig üvegest kap. az első gyerekemnek amúgy nem jött be az üveges.
2012. márc. 12. 09:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én magam készítem (pacsmagolom???) amit csak lehet. Amit nem lehet beszerezni azt megveszem üvegesben, jó olyan alkalmakra amikor megyünk valahova vagy elúsztam a házimunkával és nincs időm. Általában Univer van itthon mert a többi vagy cukros vagy drága.

De 80%-ban inkább én csinálom.

2012. márc. 12. 09:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Én 90 %-ban pacsmagolok. :) Gyümölcsfélék esetén most így télen többször került elő üveges, mert az alma-banán-sütőtök nem túl változatos. De olyankor is inkább valamivel vegyítettem a bébiételt, rendes gyümivel, babakeksszel, túróval és úgy pürésítem.

A főzeléket pedig én készítem, ritkán van itthon üveges tarcsiba, ha netán nem lenne időm készíteni, de ez elég ritka. Olyankor Univer, vagy Kecskeméti.

2012. márc. 12. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Köszönet a sok "kedves" pontozónak!

Elárulnátok, hogy mi az, ami nem tetszett a hozzászólásomban? Igazán érdekelne!

2012. márc. 12. 12:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves első, mit foglalkozol a lepontozással... Tőlem ment a zöld kéz. Én nem is értem ezt a pontozást, én is ha válaszolok kapok 70százalékokat. Pedig ugye jóindulatból segít,válaszol az ember. Ne foglalkozz vele.

Amúgy köszi a válaszokat és várom a többi anyuka hozzászólását is aki még nem osztotta meg velünk, hogy kutyul vagy bébiétel. :)

2012. márc. 12. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
11:12-es vagyok. Szerintem se foglalkozz a pontozással, én is mindig igyekszem legjobb tudásom szerint írni, és látod 80%-on vagyok, és volt már rosszabb is. Nem számít. :)
2012. márc. 12. 17:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Én kizárólag saját magam készítem a lányom kajcsiját, de nem pacsmagolok. Darabos kaját eszik a legeleje óta. Jó puhára főzött krumpli, sárga répa, sütőtök, cékla, kelkáposzta, kelbimbó, brokkoli, karfiol. Párolt alma, körte. Banán kicsi darabokban. 7 hótól puhára főzött zöldborsó kicsit szétnyomva. Puhára főzött rizs, tészta. Puhára párol csirkemell kisebb darabokra szedve.

Ha olyan kaját csinálok magunknak amiből a baboj is ehet akkor még bármilyen fűszerezés előtt kiveszem belőle az ő adagját.

Eddig mindent elfogadott és nagyon szeret enni. :)

A bolti baba kajákat azért nem szeretem, mert majdnem mindbe raknak cukrot. Egyszer próbából vettem egy almás-burgonyás bébiételt (már nem emlékszem milyen márka volt) és miután az első nyalás után a gyerekem nem volt hajlandó még csak rá se nézni (az a baba aki addig mindent jóízűen megevett), megkóstoltam. Hát valami borzasztó volt az íze.

off: Lepontozással nem érdemes foglalkozni. Ahány ember annyi vélemény. Nem is értem ezt a pontozásos izét, de nem is foglalkozom vele.

2012. márc. 13. 20:52
 19/20 anonim ***** válasza:
99% saját főzt, jó ha 6üveg bébiételt vettem az elmúlt egy évben, anyagilag sem bírnánk és később is az én főztömet kellene, hogy egye, rá sem szoktattam az üvegesre.
2012. márc. 14. 00:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyrészt én főzök neki, de alkalmanként kap üvegeset is - ha valamiért nincs időm főzni, vagy olyan, amit nem tudok megcsinálni neki. Ha üveges, akkor Univer vagy Hipp. Esetleg Kecskeméti. A többit nem teszteltem, szerintem nem is fogom. Ez bevált, minek tesztelgetnék tovább? :)
2012. márc. 14. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!