Más is tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
Kisfiam ma reggelre átaludta az éjszakát:)) pár napja elkezdtük az alma kóstolását, tegnap már megevett egy felet. Szerintetek van összefüggés a kettő között, más is tapasztalt ilyet? Csak kíváncsi vagyok.2012. márc. 11. 09:56
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy fél alma annyira eltelítette volna, hogy nem kel éjjel enni :) Inkább az lehet, hogy ahogy egyre idősebb egyre többször alussza át az éjszakát. Ha szerencséd lesz akkor rendszert csinál belőle. Ha nem akkor úgy jársz, mint én akinek a 1.5 éves lánya eddig kb 2x aludta át az éjszakát.
Remélem az előbbi lesz nálatok!
2/5 anonim válasza:
Nem, szerintem nem az almatol aludt.
3/5 anonim válasza:
Eső jött! Az én fiam minden esős nap előtt, és esős napont olyanokat alszik mint a bunda:-)
Mára virradóra ő sem ébredt "csak" kétszer, azért írom, hogy csak,mert fogzik és minimum 7alkalommal ébred. Ő általában reggel 5-kor már kukorékol, mára virradóra fél 7-kor még húzta a lóbőrt. Délelőtt fél9-kor már kéredzkedett vissza aludni, és most is alszik. Ilyenkor tudom, hogy jön az eső:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy van az esőben valami, mert ma már aludt 2,5 órát délelőtt, és most is alszik 1,5 órája. Kétszer egy nap nem szokott hosszút aludni, csak egyszer, a többi alkalommal max. 40 perc.
2012. márc. 11. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!