Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet? Tapasztalt más is...

Mi lehet? Tapasztalt más is ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap egész délután, este nagyon nyűgös volt az 1 éves kisfiam, lázát megértük 39,1. De emellett semmi egyéb: nátha, köhögés, bőrpír stb. Kúpot kapott. Éjszaka borzasztó rosszul aludt, negyedóránként felsírt, talán valami fájdalma lehetett. Reggel csak 37,5. Étvágyával nincs gond, fogzásnál máskor nem volt ilyen problémánk. Mire gondoljak?
2012. márc. 8. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát esetleg a torka, mandulája lehet begyulladva. Az én lányomnak is nagyon sokszor ez volt...( van is még a mai napig sajnos)nátha és köhögés nélkül, étvágyán nem mutatkozott a dolog és mikor nagyobb volt már(1,5-2 éves) és kérdeztem tőle sem fájlalta.

Vagy talán a fülére gondolnék...

De az is lehet, hogy csak valami vírus volt és nem is lesz más tünet és ennyi volt....

Én megmutatnám orvosnak.

2012. márc. 8. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok olyan, aki mindenért rohan az orvoshoz. De ha láza van/volt, akkor megyünk!

Múltkor lázas volt a gyerek, egy nurofennel elmúlt, azért a biztonság kedvéért elvittem orvoshoz. Középfülgyulladása és hörgőgyulladás volt. Egy hétig szedett két antibiotikumot is. Közben náthás is lett.

2012. márc. 8. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Tünetszegény, háromnapos influenza volt a diagnózis.
2012. márc. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!