Lehet szoptatni betegen,lázasan? Nem árt a babának?Mit tanácsoltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Használt már valaki bioparox antibiotikumos sprayt szoptatás alatt?Köszi.2009. jún. 10. 14:40
11/15 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos, hogy szoptassak, amikor lázas voltam. A baba abszolút jól tűrte, bár, azt furcsállotta, amikor elfogott a köhögés és "közben" leléptem, hogy ne rá köhögjek, meg orrot fújtam, kezet mostam. Mikor visszaértem hozzá, még mindig csodálkozva nézett. :) Nem lett beteg, sőt rám is jó hatással volt, ilyen gyorsan még sosem gyógyultam meg, bár eleve keveset vagyok beteg, már pici láznál is nyomorultul tudom magam érezni. (gyógyszert nem szedtem)
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a belinkelt oldalt,akkor megnyugodtam a sprayvel pedig óvatosan bánok.
2009. jún. 10. 14:52
13/15 anonim válasza:
Szívesen.Éppen írni akartam, hogy a gyógyszerezésre is találsz választ ott.Minden jó!:)
14/15 anonim válasza:
Mármint minden jót kívánok nektek!
15/15 A kérdező kommentje:
Hát köszi.Nagyon rossz ez,hogy szoptatás alatt mennyire kell figyelni mindenre.Nekünk is szinte olyan életmódot kell folytatni,mint a babáknak.Mondjuk annyira nem is baj,csak ha beteg lesz az ember.
2009. jún. 10. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!