Kislányom láza 38,1. Kivinnétek ma sétálni? Nálunk napos szélcsendes 14 fok van.
nem akarok veszekedést szítani.
Akkor az is lehet, hogy minden gyerek másképp reagálja le.
Valakinek jót tesz, valakinek nem.
Babakocsiban simán kivinném, a friss levegő tapasztalataim szerint is jót tesz a gyereknek. Nálunk legalábbis mindig jobb a közérzetük is, na meg általában nagyon gyorsan gyógyulnak.
Én magam is kiülök lázas betegen ilyen időben a teraszra. Sétálgatni nyilván nem feltétlenül esik jól, de a friss levegő rengeteget tud segíteni.
Ha a gyerek nagyon bágyadt, aluszékony, akkor nem viszem ki, de ha viszonylag jól van, csak lázas, akkor simán.
11-essel értek egyet. Én sem viszem ki őket. Gondolj bele, te ha lázas vagy, kivánkozol az ágyon kivül bárhova is?
Viszont a légúti megbetegedésnél nekünk is mondta a doki, hogy jobb a friss levegő (persze nem az orditó szél).
Ha hiszitek ha nem, ha orvoshoz viszem a fiam akkor is ki kell vinni. Amire odaerunk lemegy a 39.7 fokos laza, elotte meg szenvedunk mert lazcsillapitoval sem megy 39.3 ala. A mi esetunkben jot tesz a friss levego. Raadasul horghurutos is ezert az ablakot is nyitni kell (telen is).
Ha nem izzados a laz soran szerintem kiviheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!