Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom láza 38,1. Kivinnéte...

Kislányom láza 38,1. Kivinnétek ma sétálni? Nálunk napos szélcsendes 14 fok van.

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lázas gyereknek ágyban a helye, nem kóvályogni kint! Az az anyuka aki beteg és lázas, alig él, az is kimegy ilyen betegen csatangolni? Kétlem. Fiam lázas, lement neki 37-re reggel a lázcsillapítótól. Elvittem ügyeletre és mire a gyógyszertárt megjártuk és hazaértünk(10 perces út) 39.5-ig ment föl. Na most akkor?? Irány az udvar?? El lehet dönteni!
2012. márc. 10. 14:14
 12/18 A kérdező kommentje:

nem akarok veszekedést szítani.

Akkor az is lehet, hogy minden gyerek másképp reagálja le.

Valakinek jót tesz, valakinek nem.

2012. márc. 10. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én lázasan mindig izzadok, kitakarózok, betakarózok, levetkőzök, felöltözök, tiszta víz a ruhám, cserélgetni kell. A fiam dettó ugyanez. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen állapotban kimenjünk ilyenkor. De lehet, hogy más máshogy reagál a betegségre, a lázra. Ismerni kell a gyereket, mi esik jól neki.
2012. márc. 10. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Babakocsiban simán kivinném, a friss levegő tapasztalataim szerint is jót tesz a gyereknek. Nálunk legalábbis mindig jobb a közérzetük is, na meg általában nagyon gyorsan gyógyulnak.

Én magam is kiülök lázas betegen ilyen időben a teraszra. Sétálgatni nyilván nem feltétlenül esik jól, de a friss levegő rengeteget tud segíteni.

Ha a gyerek nagyon bágyadt, aluszékony, akkor nem viszem ki, de ha viszonylag jól van, csak lázas, akkor simán.

2012. márc. 10. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
itt azért nem 40 fokos lázas gyerekröl bezsélünk akit futkározni enged ki az anyukája.
2012. márc. 10. 14:46
 16/18 A kérdező kommentje:
10 Hónapos. most lement 37.5re . de ma már nem viszem ki mert elaludt. köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 10. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:

11-essel értek egyet. Én sem viszem ki őket. Gondolj bele, te ha lázas vagy, kivánkozol az ágyon kivül bárhova is?

Viszont a légúti megbetegedésnél nekünk is mondta a doki, hogy jobb a friss levegő (persze nem az orditó szél).

2012. márc. 10. 15:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha hiszitek ha nem, ha orvoshoz viszem a fiam akkor is ki kell vinni. Amire odaerunk lemegy a 39.7 fokos laza, elotte meg szenvedunk mert lazcsillapitoval sem megy 39.3 ala. A mi esetunkben jot tesz a friss levego. Raadasul horghurutos is ezert az ablakot is nyitni kell (telen is).

Ha nem izzados a laz soran szerintem kiviheted.

2012. márc. 10. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!