2 hetes babát kivinnétek ilyen időben max 10 percre? Süt a nap 5 fok van kint.
Igen, és nagyon jót fog aludni :-)
Rétegesen öltöztesd, pamutkesztyűt és tutyit akkor is adj rá, ha a kezes-lábasa zárt végű.
Jó levegőzést :-)
köszi
tényleg jól esett.
Szia!
Az én is kisfiam is 2 hetes most készülünk a levegőre. Megkérdezhetem, hogy hogy vagytok? Éjjel hányszor kel fel enni a babád Anyatejes vagy tápszeres? Nem hasfájós?
Bocsi a sok kérdésért, csak úgy megörültem, hogy van itt olyan anyuka akinek ilyen idős a babája.
szia
a kórházban tápszerig jutottunk, de aztán itthon már nincs rá szükség, anyatejes :) első baba, úgyhogy parák hada anyánál :)
először köldökgomba, aztán koszmó a szemöldöknél, aztán kiütések a tojástól... na és a hasfájás, hát persze.
espumisant eszünk, elég jól segít, illetve kézben baromira elvan, csak hát nem lehet egész nap dajkálni. éjjel hála istennek felkel hajnalban kétszer és annyi. van nap, hogy egész délelőtt nyöszörög, de ma csodaszépen elvolt. séta után 4 órát aludt, egy hangja sem volt. kicserélték :) a fürdetés még nem nagyon megy, sír közben, a tisztába tevéseknél általában lepisil, mert még mindig nem veszem észre, hogy mire készülődik :) de elvagyunk. gyorsan telnek a napok... szeretném minél tovább, min. 1 éves koráig szoptatni.
sétától is féltem, de tényleg jó idő volt, jól beöltöztettem, talán még túlságosan is. kell a levegő, anyának és babának is. ja és nem méregetem evések előtt-után, mert az őrületbe visz, volt, hogy kevesebbet mutatott evés után, na jó mondom itt befejeztem. de gyarapszik szépen. és nálatok mi újság? pontosan melyik nap született a babád?
Szia!
Nekem sajnos nagyon fogy a tejem, rengeteget eszik 90-100 g-ot 3-3.5 óránként. Nekem a 2. gyerkőc, de a para nem marad el most sem. Sokat bukik, félek hogy visszanyeli, félrenyel. A "nagy" 2.5 éves, ő is nagyon igénybe vesz, a kicsi meg persze egész nap kézben lenne. De itt a háztartás, éjszaka legalább 2x eszik, nyöszörög, fáj a hasa. Szóval nem könnyű. Azt hittem, hogy másodjára már minden olyan egyszerű lesz, hát tévedtem. Ráadásul a nagyobbik fiam nyári volt, órák hosszáig kint volt, imádott a levegőn aludni, most meg ugye nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!