Mennyi idősen vihetem magammal a kislányomat pl. bevásárolni, messzi útra rokonoknak bemutatni stb? És mikortól lehet bébihordókába tenni?
Szia.
Nyugodtan vidd magaddal bevásárolni a babádat.Jól öltöztesd fel,takard be plusszba a fejecskéjét.Én is féltem,de 2 hetesen eggyütt mentünk bevásárolni,mert a párom estig dolgozik,és senki sincsen,aki ezt megcsinálja hejettem.Jó annak,aki hejett ezt megteszik.
Ne aggódj,nem lessz semmi bajotok.Söt,mink 7 hetesen haza utaztunk Németországból Nógrádmegyébe megmutatni a lányunkat.
Szeritnem bébihozóba 12-hetes kora előtt ne "ültessd" inkább fekve babakocsiban/mózesban, vagyhordozókendőben vidd (a gerince miatt)
Mi 4 hetesen mentünk ki először az utcára a babával, de szerintem lehet akár korábban is. A lényeg, hogy fertőzéses időszakban ne vigyétek túl zsúfolt helyre. Mi voltunk bevásárolni is, kirándulni is.
Beteg embrek közé ne vigyétek, és ha tartasz attól,hogy elkap valamit idegenektől, ne engedd, hogy mindenki végigpuszilgassa, ölelgesse. lesz rá később alkalom még bőven.
Baba akkor alszik amikor álmos, etesd meg amikor éhes, szoptatni bárhol lehet! tisztába tenni szintén. Ne legyél gátlásos. Vigyél magaddal jól felszerelt pelenkázó táskát, és nem lesz gond. Nálad mindig legyen innivaló.
Neked fárasztóbb lehet mint a picinek :) de szerntem rád is rád férhet már egy kis kikapcsolódás.
SZia!
Mi a fiam 2 hetes korától rendszeresen jártunk a rokonokhoz, persze ha valaki beteg volt, akkor őt letiltottuk az ölelgetésről. MIndig vittük magunkkal a babakocsit és abban aludt.
Bébihordozó: egyik ismerősöm már a kórházból is abban vitte haza a kisfiát.
Bevásárló központ: Babakocsival bármi megoldható.
+1 tipp: a széltől is óvod a gyerkőcöd, akkor nem erősödik meg az immunrendszere, és később nagyon sokat lesz beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!