Hallottátok a gyed kompenzációról az új híreket? Tényleg nem kapunk áprilisig?
Remélem, csak én hallottam félre, mert pont sírt a kicsi.
Azt mondták a déli hírekben, hogy áprilisban fizetnek kompenzációt, akkor kapjuk meg visszamenőleg januárig.
Ti mit tudtok erről?
:(
Akkor nem hallottam félre.
Nekem munkáltatóm fizeti és nem kaptam meg a mostani fizumba. Nem tudom miért :/
Holnap felhívom őket, hogy akkor most mi a helyzet?!
Nem igazán értem, mit csodálkoztok ezen. Nálunk a busztársaság a csőd szélén áll, mert az állam már hónapok óta nem fizeti ki a diákok és nyugdíjasok kompenzációját. A férjem vállalkozása csődbe ment, mert állami cégeknek dolgoztak, akik nem fizették ki, és őket ugye nem lehet perelni sem. Tavaly tele volt vele a híradó, hogy egyes helyeken még az iskolákat sem fűtik, mert nincs az államnak rá pénze.
Ahol tudják, visszatartják a pénzt. Ez is tipikusan ilyen, kompenzáció, örülj, hogy nem az egész GYED-edet tartják vissza. Ha egyáltalán kifizetik majd, mert én azon sem lennék meglepve, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!