Tudom már a csapbol is ez folyik, de lenne egy kérdésem a GYED-kompenzáciorol. Aki tud lenne szives irni nekem?
Ez Tgyas/Gyed kompenzáció,tehát kérheted az OEP oldalán letölthető nyomtatványon,de csak erre a 20napra kapsz,a GYED-re neked már nem jár illetve nekem se mert nekem is 17-ig volt TGYAS és nekem is csak erre a 17napra jár.
Ez annak jó,aki már tavaly is GYED-en volt mert az végig kapni fogja.
20 napra jár a kompenzáció de szerintem be sem érdemes adni annyira kevés lenne :(
Google-ba írd be hogy Magyar Közlöny 12.szám, kiadja a törvényt, ahol van egy táblázat, külön oszlop van a TGYÁS-ra, külön a GYED-re, 0 vagy 1 gyermek utáni kedvezménnyel, és a jövedelemtől függően meg van adva a kompenzáció összege.
Én GYED-et kaptam s kapok most is, de 2600 Ft lenne a kompenzáció, amiatt be sem adom, annyira kevés :(
Jobb oldalt legfelül 12.szám, pdf-ben érdemes letölteni.
18.00-s vagyok. Igazad van :( Nálunk a Párom is jóval kevesebbet fog kapni, egy áruházláncnál dolgozik, de ott nem emelték fel a fizetéseket, így ott is bukunk majdnem 10.000 Ft-ot :(
Sajnos Te is csak arra a 20 napra vagy jogosult, mivel a GYED-ed már idén indult, így arra nem kapod :( Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!