Kisfiam bölcsibe meggy de még szopik beveszik ha nem tudom leszoktatni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 17:43
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, beveszik. Legfeljebb ne nagyon reklámozd, hogy még szopizás van, csak ha a gyerek nagyon követeli a cicit, mikor nem vagy ott., bár lehet, hogy úgy lefoglalja majd magát, hogy eszébe se jut. Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Az enyém is megy bölcsibe, sem jelentkezéskor, sem a felvételnél nem kérdezték, hogy szopik-e. Ebédkor már nem szokott egyébként, jövő héten abba szeretném hagyni a délelőttit, augusztusban pedig a délutánit, a reggeli és a vacsi marad.
3/3 anonim válasza:
Én gondozónőként ajánlom hogy abban az időszakban amit a bölcsiben fog tölteni előre szoktasd le mert lesz sírás ha nem sikerül. Egyébként nekünk semmi közünk ahhoz hogy szoptat e az anya vagy sem,de a gyerekkel szúrsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!