Kagyló alakú hordozó után érdemes 0-36kg kategóriás gyerekülést venni 1 éves,9,5 kg-os babának, vagy jobb a 0-18-as?
Nyilván, anyagilag jobban járnánk egy 0-36-ossal, mert az évekig használható lenne, viszont amit kinéztünk (Britax Evolva 123), az épphogy dönthető. Márpedig a Babánk sokat alszik még autózás közben.
Milyen tapasztalatok vannak az ilyen átfogó kategóriájú ülésekkel?
Kedves 2., megírnád, mi ennek az ülésnek a neve?
Kicsit tanácstalanok vagyunk, tegnap vagy 3 órát tököltünk a boltban, nem tudtunk dönteni ...
Mi 0-18-as vettünk olyan 9 hónapos korában. S még ezt is évekig fogjuk használni szerintem. Én speciel 16 kiló voltam 6 évesen... :) Persze lehet ő előbb éri el a súlyhatárt, de akkor is jó darabig ki lehet használni a 18-ig súlyhatáros üléseket is.
Nekünk sem ajánlották amúgy, a 36 kg-ig kategóriát.
Touragoo. 9-25 kg-ig.
Brendonban vettük 24000-ért 2010 végén.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Most ráállunk erre a 9-25-ösre, az az igazság, erre nem is gondoltunk. Meg nem is ajánlotta senki eddig ...
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!