Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen legyen az első pelus,...

Milyen legyen az első pelus, ami vegyek a picimnek? Mi vált be nektek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekünk a mosható pelenka bevált, egy egy darabot érdemes kipróbálni, ha érzel hozzá affinitást.
2012. márc. 7. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
pampers-sel kezdtük, és az is maradt. kipróbáltam minden félét, de egyik sem vált be. mindenkinek más jó, ki kell majd tapasztalni.
2012. márc. 7. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Pampers Newborn volt az első pelus, amit használtunk kislányomnak. Még egy jó darabig a Pampers vált be a nagyobb méretekből is, de aztán váltottunk DM-es Babylove pelusra.
2012. márc. 7. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
pampers newborn
2012. márc. 7. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
szinten pampers :)mai napig...17 hos
2012. márc. 7. 13:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Huggies newborn.

de utána vettem Liberot, és pamperst, az is jó volt. Névtelent ne vegyél így elsőre sztem...Nem azért, mert márkaőrült lennék, vagy milliomos, csak ezek nem csapták ki a kis bőrét, viszont később én vettem Lidl-st, mert mondták, hogy jó, és nekünk az nem jött be, pöttyök jöttek ki rajta...

2012. márc. 7. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi Liberózunk.
2012. márc. 7. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Arra, hogy "milyet vegyél" úgyis mindenki mást fog mondani.

Én annyi tippet adnék, hogy várd meg legalább a 36 hetes UH súlybecslést, mielőtt vásárolsz, mert sok 3 kilós, vagy annál nagyobb gyereknek a Newborn méret rögtön kicsi. Vagy, ha a kórházban ahol szülsz, adnak pelust az újszülöttnek, akkor egyáltalán ne vegyél, és amikor megszületett, már látszani fog, hogy nagy baba vagy pici, és eszerint elküldheted apát venni.

Második gyerekem 3660-al született, egy csomag Newbornt alig tudtunk elhasználni, a Mini (3-6 kiló) kellett rögtön az elején.

Amúgy én már két gyereket végigvittem A DM-Babylove-val szobatisztaságig, legnagyobb megelégedéssel. Szóval ajánlani tudom, a harmadikkal sem fogom másképp.

2012. márc. 7. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekünk Pampers Premium Care.
2012. márc. 7. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:
3700grammal született a kislányom, pampers 1es pelust vettünk, és azóta is pamperst-t használunk. Nekünk más fajta nem vált be, pedig szinte mindegyiket kipróbáltuk.A mosható kivételével, de azt nem is akartam.
2012. márc. 7. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!