Milyen legyen az első pelus, ami vegyek a picimnek? Mi vált be nektek?
Huggies newborn.
de utána vettem Liberot, és pamperst, az is jó volt. Névtelent ne vegyél így elsőre sztem...Nem azért, mert márkaőrült lennék, vagy milliomos, csak ezek nem csapták ki a kis bőrét, viszont később én vettem Lidl-st, mert mondták, hogy jó, és nekünk az nem jött be, pöttyök jöttek ki rajta...
Arra, hogy "milyet vegyél" úgyis mindenki mást fog mondani.
Én annyi tippet adnék, hogy várd meg legalább a 36 hetes UH súlybecslést, mielőtt vásárolsz, mert sok 3 kilós, vagy annál nagyobb gyereknek a Newborn méret rögtön kicsi. Vagy, ha a kórházban ahol szülsz, adnak pelust az újszülöttnek, akkor egyáltalán ne vegyél, és amikor megszületett, már látszani fog, hogy nagy baba vagy pici, és eszerint elküldheted apát venni.
Második gyerekem 3660-al született, egy csomag Newbornt alig tudtunk elhasználni, a Mini (3-6 kiló) kellett rögtön az elején.
Amúgy én már két gyereket végigvittem A DM-Babylove-val szobatisztaságig, legnagyobb megelégedéssel. Szóval ajánlani tudom, a harmadikkal sem fogom másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!