Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti féltetek a szülés utáni...

Ti féltetek a szülés utáni első együttléttől?

Figyelt kérdés
Azért igen nehéz ráhangolódni a dologra fáradtan, abban az 1-1,5 órában amikor alszik a gyerek. Ti hogy oldottátok meg?
2012. febr. 29. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor legyetek együtt, ha már rá vagy hangolódva, azaz te is szeretnéd. Szép óvatosan, sok előjátékkal.
2012. febr. 29. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Félni éppenséggel nem féltem tőle, úgyvoltunk, ha fáj, akkor hagyjuk még, ha nem fáj, akkor hajrá. Természetesen nagyon óvatosvolt a férjem. Ráhangolódni igen nehéz volt, sőt én pár hónapig(!) nem is kívántam egyáltalán a szexet, csak a férjem kedvéért mentem bele. Úgyvoltam vele, hogy majd közben megjön a kedvem. Aztán vagy megjött, vagy nem, de eleinte gyakran nem jött meg hozzá a kedvem. Ez kb 4-5 hónapig tartott. Aztán mikor már beállt valamiféle napirend a gyerek életébe, és többet tudtam pihenni, onnantól kezdve szépen lassan helyreállt ez a dolog bennem.
2012. febr. 29. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem féltem, már nagyon vártam. Mondjuk mi 2 hét után már kölcsönösen kényeztettük egymást. Akkor még könnyű volt, mert sokat aludt a kicsi, nem volt nehéz időt szakítani egymásra.

Most 1 éves, sokkal nehezebb, általában csak este van időnk egymásra, vagy hétvégente délután, amikor alszik a kislányunk.

2012. febr. 29. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem féltem. Talán attól féltem, hogy nem leszek már régi önmagam, nem fogok tudni majd úgy teljesíteni, mint a baba megszületése előtt. Tévedtem. :)

Nekünk nem volt vele gondunk, a férjem is azt mondta, hogy csak akkor szexelhetünk, ha én kívánom. Mert én vagyok a fontos. Így is volt, kivártuk a hat hetet, akkor még kellemetlen volt, nem is próbálkoztunk, rá két hónapra pedig minden újra a régi volt és azóta sem változott semmi. :)

2012. febr. 29. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem féltem, ahhoz képest kellemetlen meglepetés ért. Vagy fél évig minden alkalommal olyan volt, mintha a szűzességemet veszteném el újra és újra.
2012. febr. 29. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi alig több mint 1 éve voltunk együtt a férjemmel, jó hamar jött a baba, úgyhogy mindketten ki voltunk "éhezve" a kicsivel több mint 6 hét után. :-)) Mert hát gyakorlatilag egy párkapcsolat elején voltunk, amikor még sok szex van alapból. :-)

Izgultunk mindketten, én kicsit úgy, mintha megint az elsőt élném át. De mi is úgy voltunk, hogy ha fáj, vagy kellemetlen, abbahagyjuk. Óvatos együttlét volt, de jó, és azóta csak még jobb. :-)

2012. febr. 29. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat nekem masodik baba, 5 honapos es feltem tole... Ujra gatmetszes, feltem hogy fajni fog meg valahogy meg nem tudok elvonatkoztatni attol, hogy ottnemreg egy baba bujt ki...de a legrosszabb meg az hogy nemegyzser volt olyan hogy belekezdtunk aztan a baba meg belesirt a bebiorbe.. Es ettol se tudok elvonatkoztatni. az elojatek meg kifejezetten rosszul esik, a szoptatas miatt a cicim tabu, mert folyni kezd a tej, es alul meg csunyanak erzem meg magam. De majd lesz jobb is ha elobb nem hat akkor ha mar atalusszuk az ejszakat. A teso miatt nappal sem lehet mert o mar nem alszik nappal.a ferjem szerencsere turelmes, igaz nem is mondom neki hogy a hatam kozepere sem kivanom a kozeledeset
2012. febr. 29. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát nem egyszerű a dolog. Azt hiszem jobban izgulok, mint az első előtt. Remélem nem lesz csalódás.
2012. márc. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!