Miért nem fogad el a vízen kívül más folyadékot?
11hós kisfiam nem issza meg sem a gyümölcslét, sem a teát semmit.
Itthon facsartam neki gyümölcsöt azt sem, a bolti gyümölcslevet azt sem, több fajtát is próbáltam már.
Teából is már meg sem tudom számolni hány fajtát próbáltam, granulátumot, főzőtett, cukrosan simán gyümölcsöset nem gyümölcsöset.
Nem probléma a víz, csak szeretném ha mást is elfogadna.
Valakinek valamilyen tanácsa, hogy szerettessem meg vele?
én még ilyet nem is hallottam, csak fordítva, hogy mindent megpróbál, hogy elfogadja a vizet...
örülj neki!!! semmi szükség a teára, ne is próbálgasd, nehogy rákapjon! gyümilé is totál felesleges ha eszik gyümölcsöt.
örülj neki, sokan mit meg nem tennének ezért....
Mintha csak én írtam volna! :)
11 hónapos a kislányom, és semmi mást nem iszik, csak vizet. De azt sokszor napi 3-4 decit is. Este elalvás előtt képes meginni egy kis üvegecskével.
Hiába facsarom neki itthon, nem issza meg, nem kér teát sem, szó szerint fuldoklik tőle, eldobja az üveget, meg hasonlók.
A dokink szerint örüljek neki, később majd úgyis rákap más italokra is, ne erőltessem, főleg ha egyébként meg már szépen eszik mindent.
A víz a legjobb.
Ez nagyon jó!!örülj neki:)
Amúgy az én fiam is ilyen volt, csak a vizet itta ennyi idősen.
Most már 17 hónapos és úgy kell előle dugdosni a teát, ha nem akarok neki adni:)A gyümölcsleveket is nagyon szereti.
De csak pár hónapja van így, szóval ne aggódj, változni fog.
Oké, akkor majd ha egyszer akarja elfogadja.
Nem problémázok többet rajta. Ha neki nem kell hát nem, tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!