Miért nem fogad el anyatejen kívül más folyadékot?
Nemkell aggódni.
Ha elfogy a tejci akkor szomjas lesz és megfogja inni amit adsz neki hidd el :)
azért az első válaszolóval nem értek egyet, 8 hónaposnak ilyen melegben mint ami most van, igenis kell plusz folyadék. legalább a sétánál pár korty.
milyen cumisüvegetek van? itató pohár? érdemes 3-4 márkát végig zongorázni, mam, avent, nuk, stb, mindegyiknek más a cumi, csőr kialakítása. pl. a mamnak lapos, aventnek gömbölyű. enyém csak a mamot fogadja el, pedig már 1,5 éves. ha nem adom oda neki, képes egész nap nem inni
Nyugodj meg!!!! Nekem most egy éves és CICIN kívül alig fogadott el valamit, se cumink, se cumisüvegünk nem volt sosem! Onnantól, hogy egyedül ült itattam pohárból, illetve itattam volna ha elfogadta volna a fiatalúr!!! Ha szomjas úgy is jelzi, többet fog akkor cicizni, ennyi!!! Mi nagyon sokat utaztunk a kicsivel idáig( Nem autóval), és mindig vittem neki cumisüvegbe, hogy hátha, de sosem fogadta el, mindig kinevetett!!!Aztán megpróbáltam az aranyat érő szívószálat! (na most fognak kígyót-békát kiabálni rám, hogy ilyen veszélyes, olyan veszélyes, meg felsérti a száját...). Na ezzel volt hajlandó csak inni, a legelején persze azt se tudta mit akarok vele, de akkor megnyomtam kicsit a kis üdítő oldalát és így láss csodát 3 alkalom után rájött, hogy mit is akarok azzal a fehér vékony izével a szájában. De még így is csak kortyokat volt hajlandó inni. Kb. 2 hete minden reggel szívószállal issza a kakaót, teát, tejet a pohárból (kb. 1 decit). Aztán egész nap nem is fogad el mást csak a cicit!
Szóval csinálhatsz bármit ha nem akar inni, úgysem fog. Próbáld meg kicselezni levessel, gyümölccsel, esetleg próbáld meg Te is a szívószálat hátha neked is ez lesz a megoldás!! Ja és a védőnőm, doktornőm is azt mondta, hogy addig nem fog igényelni más folyadékot amíg a cici fedezi azt ami neki épp elég! :D
Előző vagyok
Még annyit, hogy soha nem sértette fel a száját a szívószál, nem történt eddig semmi baj. Persze nem adom a kezébe, nem hagyom, hogy egyedül használja, mert azért a kisördög sosem alszik!
Szia!
A lányom tavaly nyáron volt 7-8-9 hós!ÉS semmit nem fogadott el a cicin kívül, mármint inni!Addig amíg ki nme próbáltuk a szívószálas kulacsot! Brendonban 690 Cnpol nekem ezt szereti a legjobban :)
Csak abból volt hajlandó inni!Soha nem fogadta el a cumisüveget (azóta sem másfél éves) se csőröst (4 féle van itthon) se pohárból... Úgy jöttem rá hogy egyszer az ásványvizemből adtam neki szívószállal és itta mint a fene :)
utána 15 hós volt mikor vizen kívül először elfogadott valami más innivalót!De még most is szopizik!
Ha nem akar inni végképp semmit, akkor engedd majd a nagy melegekben hogy többször ciczzen, hidd el csak az elejét szívja majd ki a vízesebb szomjoltó tejet, hogy a szomját csillapítsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!